Ana SayfaÜnlülerKıvılcım Ural'a Kötü Haber! Hapisemi Girecek..

İlgili Postlar

Kıvılcım Ural’a Kötü Haber! Hapisemi Girecek..

Başarılı müzik grubu Duman’ın solisti Kaan Tangöze’nin önceki eşi Seçkin Piriler’in yapmış olduğu savcılığa şikayeti ile, Kıvılcım Ural’a dava açıldı. Kaan Tangöze’nin şimdiki eşi Kıvılcım Ural’a neden dava açıldı? Merak ettiğiniz tüm Detaylar Haberimizde..

Kıvılcım Ural Kaan Tangöze Hakkında Konuştu!

Kıvılcım Ural’a Kötü Haber! Hapisemi Girecek..

Ünlü solist Kaan Tangöze’nin eski eşi Seçkin Piriler ile şimdiki eşi Kıvılcım Ural arasında ipler iyice gerildi. Eski eş Seçkin Piriler, Kıvılcım Ural’a, “Bana bak eski kaşar” diye hitap ettiği iddia ederek savcılığa şikayet etmişti. Kaan Tangöze’nin eşi Kıvılcım Ural’a alenen hakaret suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezasıyla çarptırılması için dava açıldı.

Seçkin Piriler kimdir?

“Bana Bak Eski Kaşar!”

Seçkin Piriler Kıvılcım Ural’ın kendisine, “Bana bak eski kaşar, anlayacağın dilden yazayım! Tepemin tasını attırdın. 7 yaşındaki çocuğu evden kovmak ne vicdansız k…e! Annelik bile yapacak kapasite yok mu sende pislik? O çocuğa annelik yap yoksa mumla ararsın o çocuğunu” ifadeleriyle sms ile hakarette bulunduğunu öne sürdü.

Kıvılcım Ural Kimdir?

Aralarındaki Husumetten Dolayı Kendini Savundu..

Kıvılcım Ural, suçlamaları kabul etmeyerek iddianamedeki mesajları atıp atmadığını hatırlamadığın ifade ederek Seçkin Piriler’in eski eşiyle evlendiği için aralarında husumet olduğunu anlattı ve kendini savundu.

Kaan Tangöze Kimdir?

Hakaret Suçundan 3 Aydan 2 Yıla Kadar Hapsi İstendi!..

Hakaret suçunun uzlaşma kapsamında bulunduğunu belirten savcılık her iki taraflara uzlaştırmacı gönderilmesine karar verdi. Fakat taraflar uzlaşmayı kabul etmediği için savcılık, mesajların Kaan Tangöze’nin eşi Kıvılcım Ural’ın telefonundan gönderildiğini teyd edildiğini açıklayarak Hakaret ihlalinden 3 aydan 2 yıla kadar varan hapis istemiyle cezalandırılması için dava açtı.

Soyadları Aynı! “Tangöze” 

Dava dosyasında müşteki bölümünde  yer alan Seçkin Piriler ile şüpheli bölümünde olan Kıvılcım Ural’ın ikinci soy isimlerinin “Tangöze” olması dikkatlerden kaçmadı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler