Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı! Yamaç Yaşadığı Acıyla Düştüğü Çukurdan Çıkabilecek Mi?

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı! Yamaç Yaşadığı Acıyla Düştüğü Çukurdan Çıkabilecek Mi?

Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur 3. sezonuyla izleyenlerinin karşısına çıkmaya gün sayıyor. 2. sezon 35. bölümüyle final yapan dizinin yeni sezon bölümleri 16 Eylül Pazartesi günü ekranlara gelecek. Çukur dizisinin 3. sezon 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Yücel’in tuzağına düşen Yamaç’la İdris, Koçovalı kadınları kurtarmak için bir birine tetik çekiyor. Yamaç babasını mı öldürdü? Yoksa İdris baba kendisini mi vurdu bilinmez ama o tuzaktan sağ çıkan Yamaç oluyor. Yamaç, yaşadığı acıyla düştüğü çukurdan çıkabilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2019

Yamaç Yaşadığı Acıyla Düştüğü Çukurdan Çıkabilecek Mi?

Çukur 3. sezon 36. bölüm ilk fragmanı yayınlandı! Fragmanda; Yamaç, babasını kanlar içinde kucağına alıp deli olmuş gibi kolonya arıyor. Çukur’a bu acı haber çok geçmeden gidiyor. İdris babanın ölümüyle mahalle ayağa kalkıyor. Yücel ise, Yamaç’ın düştüğü çukurdan çıkamayacağını düşünüyor. Çukur’un yeni bölümde neler yaşanacak? Yamaç, yaşadığı onca acıdan sonra bir de babasını kaybetmesinin acısıyla tekrar ayağa kalkabilecek mi?

İşte Çukur 3. sezon 36. bölüm ilk fragmanı…

ÇUKUR 2. SEZON 34. FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ!

Yücel, hapishanedeki Akın’ı bulur. Amacı onu öldürmektir ama başkasını Akın gibi gösterir. Yücel, Akın Koçovalı diye başkasını öldürür. Akın, babasını arayıp oğlunun ölü bulunduğunu söyler. Selim, oğlu  ile karşı karşıya gelince onun hırslı konuşmalarına sinirlenir ve defalarca oğluna tokat atar. Selim, oğlunu eve getirir. Azer, Koçovalılar’la görüşmek için onları bir iftar yemeğine çağırır. Koçovalı kardeşler buluşacakları yere gider.

Timsah sözcü olarak söze başlar. Koçovalı kardeşlere, İstanbul’u terk edersiniz yada kendilerinin onları İstanbul’dan göndereceğini söyler. Yamaç, Çukur’u kimin yöneteceğini sorduğunda ise onu kendilerine bırakmalarını söyler. .Yamaç, birden bire şarkı söylemeye başlar ve üç kardeş orayı terk eder. Yamaç, tüm mahalleyi toplayıp Yücel’in ailesini bulmalarını söyler. Yücel’in bir eşi ve çocuğu olduğunu öğrenen Yamaç, onun elini kolunu bağlayıp evi ateşe verir. Ona, gittiği yerde Çeto’ya ve Mahsun’a kendisini sormasını söyler.

Yamaç, yanan evi zevkle izlerken içeriye Akın girer ve Yücel’e canı karşılında pazarlık yapar. Ama öldürdüğü Akşın’ın yeğeni olduğu için hangi kolunu kesmesini istediğini sorar. Cevap gelmeyince elindeki baltayla Yücel’in bir kolunu keser. Koçovalılar büyük bir çatışmaya girer. Tam Çukur’u kurtardıklarını düşünürken, Selim, Salih ve Cumali tutuklanır. Koçovalılar’ın kadınlarını kurtarmak için gittikleri adreste İdris ve Yamaç tuzağa düşer. İkisinin kapandığı yerde, Yücel’in sesi gelir. İkisinden birinin ölmesi şartı ile Koçovalı kadınlarını serbest bırakacağını söyler. İdris, Yamaç’a kendisini öldürmesi için yalvarır. Süre dolduğunda ise iki el silah sesi duyulur.

Çukur Dizisinin İdris Babası Ercan Kesal Artık Dizide Olmayacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler