Ana SayfaDizilerÇukur Dizisinin İdris Babası Ercan Kesal Artık Dizide Olmayacak Mı?

İlgili Postlar

Çukur Dizisinin İdris Babası Ercan Kesal Artık Dizide Olmayacak Mı?

Show Tv ekranlarının fenomen dizilerinden Çukur 2. sezon 67. sezon finali bölümüyle ekranlarına veda etmişti. Dizinin final bölümünde; Yücel, Koçovalı kadınları rehin alıp, Yamaç’la İdris babayı pusuya düşürmüş ikisinden birinin oradan sağ çıktığı taktirde Koçovalı kadınları serbest bırakacağını söylemişti. İdris ise oğluna kendisini vurmasını ve oradan çıkıp gitmesini istemişti. Duyumlarımıza göre, Çukur dizisinin İdris babası Ercan Kesal artık dizide olmayacak! İdris baba o sahne de ölecek mi? Ercan Kesal diziden neden ayrıldı? Detaylar haberimizde…

Pazartesi Dizileri 2019

Ercan Kesal Kimdir?

Çukur Dizisinin İdris Babası Artık Dizide Olmayacak!

2 sezondur reyting rekorları kıran Çukur dizisinin 3. sezon çekimlerine başlandı. Ama çekimlerde Ercan Kesal’in olmadığı anlaşıldı. Bu durumda dizinin final bölümünde, ya Yamaç babasını vurdu. Ya da İdris baba, kendisiyle yıllar öncesinden hesabı olan Yücel’in kendi ailesinden onca masumu öldürmesinden kendisini sorumlu tutup oğlunu da baba katili yapmak istemeyip kendini öldürmüş olabilir.

ERCAN KESAL ÇUKUR’DAN NEDEN AYRILDI!

Diziden Ercan Kesal’in ayrılma kararı Çukur dizisinin senaristi Gökhan Horzum’a ait bir karar olmadığı, dizinin 3. sezonunu Ercan Kesal’in ayrılık kararı üzerine yeniden kurgulanması nedeniyle İdris karakterini diziden çıkarmak zorunda kalınmış. Peki Ercan Kesal neden diziden ayrılma kararı aldı? Usta oyuncu ve aynı zamanda iyi bir yazar olan Ercan Kesal, 60 yaşında bir adam olduğu için artık ömrünü setlerde tüketmek istemeyip daha çok yazmak ve film çekmek istemiş.

Ercan Kesal 218 yılının kasım ayında verdiği bir röportajında artık Çukur dizisinin kendisi için dizi olacağını başka bir dizide oynamayacağını açıklamıştı. Usta oyuncu artık İstanbul’da yaşamayı çekemediğini, bunun çok zahmetli ve yorucu olduğunu söyleyip, ömrünü uzatmak için İzmir’in Urla ilçesine kalıcı olarak yerleşeceğini açıklamıştı. Böylelikle Çukur’dan ayrılacağının mesajlarını o zaman vermişti.

40 yılı aşkındır sanat camiasında yer alan Ercan Kesal, artık emekli olup sakin bir yaşam sürmek istiyor. Ancak, belki sakin yaşamdan sıkılır 3. sezondan sonra Çukur dizisine tekrar diziye dönmek isteyebilir. Ercan Kesal, sevenlerinin kafalarında bir çok soru işareti bırakarak diziye veda ediyor.

Çukur Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Başlayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler