Ana SayfaDizilerKuzgun 17. Bölüm Yeni Fragmanı Geldi! Dila Kuzgun'un Elini Bırakıyor!

İlgili Postlar

Kuzgun 17. Bölüm Yeni Fragmanı Geldi! Dila Kuzgun’un Elini Bırakıyor!

Star Tv ekranlarında 13 şubat 2019’da yayın hayatına başlayan Kuzgun dizisi, 16. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Yayınlandığı günden beri büyük bir izleyici kitlesi yakalamayı başaran dizi 2. sezon bölümleriyle ekranlara gelmek için gün sayıyor. Kuzgun dizisinin 2. sezon 17. yeni bölümü 18 Eylül Çarşamba günü izleyicisiyle buluşacak. Dizinin sezon finalinde Dila kendisini vuruyordu. Fragmanlardan anlaşıldığına göre Kuzgun onu hayata döndürüyor. Ancak Dila Kuzgun’un elini bırakıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Dila Kuzgun’un Elini Bırakıyor!

Kuzgun 2. sezon 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Dila, Kuzgun’a kendisini kurtardığını artık bundan sonra ikisini kimseni ayıramayacağını söyler. Sonra onun, bunları duymak istediğini söyleyince Kuzgun, Dila’nın kendisinden başka kimseyi sevemeyeceğini söyler. Dila ise kendisinin çoktan öldüğünü söyleyip, arkasını dönüp’ Biz herkese felaket olduk’ sözleriyle  ilerde beliren Ferman’a doğru gider. Ferman ise Dila’yı ‘ Yeni hayatına hazır mısın?’ diyerek karşılar.

İşte Kuzgun 17. bölüm fragmanı…

KUZGUN 16. BÖLÜM SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Kuzgun, kendisine gelen mesajla annesinin tutulduğu yeri bulur. Daha önce Rıfat’ı da aynı şekilde öldüğünü gördüğü için kapı açılınca annesinin öleceğini bilir. Kuzgun, zamanla yarışarak konteynıra delik açtırıp annesinin ölmesine bir saniye kala onu kurtarmayı başarır. Annesini kaçıran kişinin Ali olduğunu öğrenen Kuzgun Ali’nin peşine düşer.

Ali’yi  bulunca iki elini de silahla vurur. Yaralı Ali, Meryem’i Behram’ın dediği yere bıraktığını kendisinin başka hiç bir şey yapmadığını söyler. Kuzgun, tüm olanların Behram’ın oyunu olduğunu anlar. Behram, Kuzgun’u arayarak getirdiği bardaktaki parmak izlerinin babasına ait olduğunu söyler. Kuzgun artık babasının yaşadığından da emin olmuştur.

Dila, Ferman’la konuşup ona Behram’ı vereceğini, Behram’la da konuşup ona Ferman’ı vereceğini söyleyip Behram’ı tuzağa düşürür. Behram, iş hanının çatısında Ferman’ın gelmesini beklerken, Dila, Behram’ın karşısına çıkıp ona silahını doğrultur. Kuzgun’da Behram’ı öldürmek için oraya gittiğinde,

Dila’ya silahını doğrultup silahını indirmesini ister. Behram, Kuzgun’un kendisini kurtardığı iyi sevinerek ona ‘aferin’ der. Kuzgun, Behram’a iki el ateş eder ve Behram yere yığılır. Dila ise silahını alıp göğsüne dayar. Kuzgun, onu çok sevdiğini söyleyip yapmaması için ona yalvarır ama Dila silahını ateşler.

Kuzgun 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler