Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 13. Bölüm Fragmanı Geldi! Nejat'a Boşanma Davası Şoku!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 13. Bölüm Fragmanı Geldi! Nejat’a Boşanma Davası Şoku!

Benim Tatlı Yalanım dizisinin, merakla beklenen 13. yeni bölümü 12 Eylül perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Serkan, Nejat’ın Suna’ya aşık olduğunu anlamıştı ve Burcu’yla birlikte bir plan yapıp ikiliyi baş başa kalacak bir yere bırakmışlardı. İkilinin yaptığı plan tutmuş Suna’da Nejat’a karşı hamle yapıp onu öpmüştü. Her şey çok güzel giderken Nejat’ın yıllar önce ortadan kaybolan karısı Aylin geri döner. Nejat’a boşanma davası şoku geliyor.

Perşembe Dizileri 2019

Nejat’a Boşanma Davası Şoku!

Benim Tatlı Yalanım 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Artık bir birlerine aşklarını itiraf eden Suna’ya Nejat birlikte çok güzel vakit geçirirler. Suna, Nejat’a karşı dürüst olmayı tercih eder ve ondan sakladığı her şeyi anlatmaya karar verir. Hande ise onların beraberliğini gördükten sonra Suna’nın babasına her şeyi anlatmak için hazırlanır. Ancak Tolga, ona bunu yapacak kadar kötü birisi olmadığını söyler. Nejat, karısının yıllar sonra dönüp boşanma davası açtığını duyduktan sonra perişan olur. Ancak hiç kimse ne yapacağını bilemez.

İşte Benim Tatlı Yalanım 13. bölüm fragmanı…

BENİM TATLI YALANIM 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Nejat, Suna’yı kıskandığı Serkan’ın gözünden kaçmaz. Serkan, Burcu’nun yanına gider ve Nejat’ın Suna’ya aşık olduğunu anladığını söyler. Burcu’da Nejat’ın Suna’yı öptüğünü ağzından kaçır ve ikili Nejat’la Suna’yı baş başa kalıp konuşacakları bir yere götürürler. Nejat’la Suna, bu durumdan rahatsız olmuş gibi görünürken aslında çok hoşlarına gider ve birde arabaları çamura saplanınca konuşma fırsatı bulurlar. Suna, Nejat’a hayalindeki adamı anlatır ve ikili yakınlaşır.

Rafet, Berrin’in sayesinde kekelemeyi bıraktırdığı için ona teşekkür etmek için Saniye’nin elbise dikmesi için Berrin’in yanına götürür. Rafet, Enise’den annesinin bir fotoğrafını ister oda verir. Kemoterapi gören Pervin, Şevket’i arar ve eski günlerden bahseder. Hande, Tolga’yla buluşup, Suna’yı istiyorsa ondan gerçekleri Şevket beye anlatmasını ister. Tolga,  Suna’ya evlenme teklif eder ama Suna, kabul etmez. Nejat, da o sırada Suna’yı görmek için oradadır ve tüm konuşulanları duyar. Nejat, Suna’yla ertesi gün görüşmek üzere ayrılırlar.

Benim Tatlı Yalanım 13. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Gerçek Aylin Geri Mi Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler