Ana SayfaDizilerMasterchef 4. Hafta İlk Eleme Adayları Belli Oldu!

İlgili Postlar

Masterchef 4. Hafta İlk Eleme Adayları Belli Oldu!

Tv 8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programlarından Masterchef Türkiye 2. sezon 10. bölümüyle ekranlara geldi. Masterchef’in 4. haftasında takımlar dokunulmazlık oyunu için ter döktüler. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu ve kaybeden takımdan 2 yarışmacı eleme potasına düştü. Yarışmanın yeni bölümünde ise elenecek 2 yarışmacı daha belirlenecek ve 4 yarışmacı arasından biri bu hafta Masterchef’e veda edecek. Masterchef 4. hafta ilk eleme adayları belli oldu.

 İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

Masterchef 4. Hafta İlk Eleme Adayları!

Masterchef’in dünkü bölümünde ödül oyununu Mavi takım kazanmıştı ve bugünkü bölümde Mavi takım yarışmacıları Danilo şefle Masterclas’a katılıp ondan özel tiyolar aldılar. Yarışmacılar için Masterclas’a katılmak demek diğer yarışmacı arkadaşlarından parkuru bir kaç adım önde tamamlamak demek. Bunun farkında olan yarışmacılar bu özel dersi can kulağıyla dinleyip Masterchef’te yapacakları yemek tekniklerine bir yenisini daha katmanın mutluluğunu yaşadılar.

MASTERCHEF 4. HAFTA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Masterchef Türkiye’nin 4 hafta dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar İstanbul Boğazının altında şeflerin hazırladıkları menüyle tüm hünerlerini gösterdiler. Takımlar, şeflerin verdiği deniz mahsulleri menüsünü en iyi şekilde yapabilmek için uğraş verdiler. Yarışmaya yeni katılan iddialı ismi Orhan, ilk gününde kırmızı takımın kaptanı oldu ve dünkü yarışta takımına malubiyet getirdi. Bugünkü dokunulmazlık oyununda da aynı başarısızlığı gösterip, Masterchef’in 4. hafta dokunulmazlık oyununu yine mavi takıma verdi. İlk kez kaptan olan Rıfat takımıyla büyük bir uyum içinde çalışıp, Kırmızı takımın yemeklerinden daha güzel yemekler yapmayı başardı.

ELEME POTASINA DÜŞEN İKİ YARIŞMACI BELLİ OLDU!

Kırmızı Takım yarışmacıları, stüdyoda en iyi yemeği yapmak için yarıştılar. Şefler Kırmızı takımın yaptığı yemekten en iyi yapan iki yarışmacıyı belirleyip birine dokunulmazlık verdiler. En iyi yemeği yapan Mustafa ile Yasin oldu ve dokunulmazlığı kazanan ise Mustafa oldu. Mustafa, ilk eleme adayını Nalan olarak belirledi. Nalan, bu duruma üzülerek gözyaşı döktü. Diğer ayarlar ikinci eleme adayı için oy kullandılar. Orhan’la Eda eşit sayıda oy alınca kararı kaptan olarak Orhan belirledi ve Eda’yı seçti. Eda ve Nalan haftanın iki eleme adayı oldu.

Masterchef 4. Hafta Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler