Ana SayfaDizilerCanevim 15. Bölüm Fragmanı Geldi! Ömer Taylan'ın Karşısına Öyle Bir Çıkıyor Ki!

İlgili Postlar

Canevim 15. Bölüm Fragmanı Geldi! Ömer Taylan’ın Karşısına Öyle Bir Çıkıyor Ki!

Canevim merakla beklenen 14. son bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Taylan, Ömer’in her şeyi öğrendiğini anladıktan sonra tutuşmaya başlar.  Ömer, Kristina’yla Fikret’i ele geçirip Taylan’ı köşeye sıkıştırmayı başarır. Annesinin ihanetini de öğrenen Taylan, Ceylan’ı alıp gözlerden uzak bir yere götürür. Canevim 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Ömer Taylan’ın karşısına öyle bir çıkıyor ki, herkes şok olacak.

Pazartesi Dizileri 2019

Ömer Taylan’ın Karşısına Öyle Bir Çıkıyor Ki

Canevim 15. bölüm 1. fragmanında; Feryal, Taylan’ın Ceylan’a böylesine tutku duymasından rahatsız olup ona, pespaye bir mahalle kızı dediğinde oğlundan beklemediği bir cevap alır. Taylan, annesine ‘Sen neydin ki’ deyince Feryal, öfkeden deliye döner ve ‘ Benim ailem yanacağına onun ailesi yansın’ deyip Ceylan’ların evini ateşe verdirir. Elvan, yanan eve gidip Ayşe’nin yerde hareketsiz yattığını görür. Feryal’in Taylan’a yeni bir süpriz hazırlar ve Ömer’i şirkete ortak edip Taylan’ın karşısına çıkarır.

İşte Canevim 15. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1171170917868875776

CANEVİM 14. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ceylan, babalık testinin sonucunda Kristina’nın bebeğinin babasının Ömer’in olduğunu öğrendikten sonra eski defterleri kapatmaya karar verir. Taylan’da Ceylan’ın bu kararından sonra onun evde kalmak istemesi de fırsat bilip adım adım Ceylan’a yaklaşmaya başlar. Ceylan, evden valizini alıp Taylan’la gözlerden uzak bir yere giderler ve orada beraber çok güzel vakit geçirirler. Ceylan, şimdiden Ömer’i unutmuş gibi davranmaya hatta yapmayacağı şeyleri yapmaya başlar.

Elvan’ı kaçtığı adamlar bulur ve Zeki’yi de alıp arabaya bindirip götürürler. Yolda Elvan, adamlara kendisini bırakmaları için yalvarmaya başlar ve o sırada Zeki arabadan kendini aşağı atar. Öte yandan Ömer, Kristina kaçmaya çalışırken onu yakalayıp Fikret’in yerini bulur. Fikret’de tam paraları alıp kaçmaya hazırlanıyorken Ömer’e yakalanır. Ömer, artık Taylan’ın tüm kozlarını ele geçirmiştir.

Melis, eve geri dönmek için her şeyi Ceylan’a anlatmakla tehdit edip ablasının oyunlarını da açık eder. Elvan, eve geri dönüp yaşadıklarını babasının yüzüne vurur. Sırf zengin diye evlendirilmeye çalışıldığı adam tarafından tecavüze uğradığını babasının yüzüne vurur.

Canevim 14. Bölüm 3. Fragmanı Geldi! Tecavüz Edilen Değil Eden Utanmalıdır!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler