Ana SayfaDizilerCanevim 14. Bölüm 3. Fragmanı Geldi! Tecavüz Edilen Değil Eden Utanmalıdır!

İlgili Postlar

Canevim 14. Bölüm 3. Fragmanı Geldi! Tecavüz Edilen Değil Eden Utanmalıdır!

Atv’nin sevilen dizilerinden Canevim 14. yeni bölümüyle 9 Eylül pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ailesi tarafından zorla evlendirilmek istendiği kişi tarafından tecavüze uğramış, daha sonra bir çocuğu olmuş ve çocuğunu bırakıp evden kaçmak zorunda kalan Elvan’ın ‘Tecavüz edilen değil eden utanmalıdır’ sözleri yürekleri dağlayacak.

Pazartesi Dizileri 2019

Tecavüz Edilen Değil Eden Utanmalıdır!

Canevim 14. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Elvan, daha fazla o evde kalmak istemediğini söylüyor. Yaptığı hatayla kızının hayatının karardığının farkında olan babası ona yapmamasını söylese de Elvan’ın öfkesi bitmiyor. Yıllar önce sırf zengin diye kendisini evlendirmek istedikleri adam tarafından tecavüz edildiğini babasının kendisini kaça sattığını yüzüne haykırıyor. Babası öyle bir şey olmadığını söylüyor ama Elvan, o hatanın tüm hayatını kararttığını, ‘Tecavüze uğrayan değil tecavüz eden suçludur, tecavüz edilen değil eden utanmalıdır’ sözleriyle gözyaşlarına boğuluyor.

Canevim 14. bölü 3. fragmanı…

CANEVİM 13. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ömer kaza geçirir ve ameliyata alınır. Ceylan, Ömer’in kaza yaptığını duyunca gözyaşlarına hakim olamaz. Taylan onu hastaneye götürür ve  Ömer’e kan verir. Taylan, hastanede Ceylan’ın Ömer için döktüğü gözyaşlarını görünce bir an paniğe kapılır. Ama son hamlesini de yapıp, Ömer’in babalık testi için alınan kanı Fikret’in kanıyla değişmesini sağlar. Melis, işin daha kötü bir yere gitmesinden korkup, hastaneden birini bulup testin normal çıkması için çabalar. Ancak Taylan’ın adamı işi garantiye alır ve Ömer’in babalık testi pozitif çıkar.

Ceylan, testi alıp Ömer’in gözü önünde açar ve sonucun pozitif olduğunu görünce, ondan bir daha karşısına çıkmamasını ister. Ömer’e artık babaannesi de inanmaz ve ondan Ceylan’ı unutmasını ister. Ömer, soluğu hastanede alıp, bu testlerle kimin oynamış olduğunu bulur. Adam Ömer’i görünce kaçar ama Ömer, adamı yakalayıp her şeyi Taylan’ın yaptırdığını öğrenir. Elvan’ı arayan adamlar onu bulur ve zorla bir arabaya bindirip götürürler. Ceylan, yıkılmış halde evden çıkıp, Ömer’le evlilik hayalleri kurdukları evin önüne gider ve tüm camları kırmaya başlar. O sırada Taylan, Ceylan’ı görür ve yanına gidip onu sakinleştirmeye çalışır. Ceylan, bir kaç gün onların evinde kalmak için Taylan’dan izin ister.

Canevim 14. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ömer Her Şeyi Çözüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler