Ana SayfaDizilerCanevim 14. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ömer Her Şeyi Çözüyor!

İlgili Postlar

Canevim 14. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ömer Her Şeyi Çözüyor!

Atv’nin sevilen dizilerinden Canevim 14. yeni bölümüyle 9 Eylül pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Taylan, Ceylan’ı alıp uzaklara götürüyor. İkisi baş başa güzel vakit geçiriyor ve Ceylan’ın Ömer’i unutması için elinden geleni yapıyor. Canevim 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ömer, her şeyi çözüyor ve silahını alıp Taylan’ın peşine düşüyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Ömer Her Şeyi Çözüyor!

Canevim 14. bölüm 2. fragmanında; Taylan, Ömer’in her şeyi öğrendiğini anlıyor. Ömer, Feryal hanıma gidip oğlunu istediğini söylüyor. Taylan’ın artık Ceylan’dan vazgeçmeyeceğini anlayan Feryal, bu oyunu kaybettiklerini söylüyor. Melis, Taylan’a kendisini tekrar eve almazsa Ceylan’a her şeyi anlatacağını söylüyor ve o sırada Ceylan onları duyuyor. Ömer, Taylan’ı bulup ona silah çekiyor. Ceylan ise baygın halde Taylan’ın kucağında görünüyor.

İşte Canevim 14. bölüm 2, fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1169317913767096320

CANEVİM 13. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ömer kaza geçirir ve  hastanede ameliyata alınır. Ceylan, Ömer’in kaza yaptığını duyunca gözyaşları içinde kalır ve Taylan onu hastaneye götürür. Hastanede Ömer’e kan gerekinnce, Taylan ona kan verir. Taylan, hastanede Ceylan’ın Ömer için döktüğü gözyaşlarını görünce bir an panikler ama yinede son hamlesini yapar. Ömer’in babalık testi için alınan kanı Fikret’in kanıyla değişmesini sağlar. Melis, işin daha kötü bir yere varmasından korkup, hastaneden birini bulup testin normal çıkması için uğraşır. Ancak Taylan’ın adamı işini garantiye alır ve Ömer’in babalık testi pozitif çıkar.

Ceylan, testi alıp Ömer’in karşısında açar ve sonucun pozitif olduğunu görünce Ömer’i kovar. Artık Ömer’e hacı annesi de inanmaz ve torununa Ceylan’ı unutmasını söyler. Ömer bu işin içinde iş olduğunun farkında olduğu için soluğu hastanede alır. Hastaneden bu testlerle kimin oynamış olduğunu bulur. Adam Ömer’i görünce kaçmaya başlar. Ömer, adamı yakalar ve her şeyi Taylan’ın yaptırdığını itiraf ettirir.

Elvan’ı arayan adamlar onu bulur ve bir arabaya bindirip kaçırırlar. Ceylan, yıkılmış halde evden çıkarak Ömer’le evlilik hayalleri kurdukları evin önüne gidip evin tüm camlarını taşla kırar. O sırada Taylan, Ceylan’ı görür ve yanına gidip onu sakinleştirir. Ceylan, bir kaç gün onların evinde kalmak için izin ister.

Canevim 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ceylan’la Taylan Baş Başa Tatil Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler