Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Atv ekranlarında yayınlandığı günden beri izleyicileri ekranlara kilitleyen geçen sezonun reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova 2. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizini 2. sezon 36. bölümde yer yerinden oynayacak. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yayın tarihi belli oldu. Detaylar haberimizde…

Perşembe Dizileri 2019

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Bir Zamanlar Çukurova 19 Eylül perşembe günü 2. sezona merhaba diyecek. 36. yeni bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin izleyenleri yeni bölümde neler olacak merakla bekliyor. Dizinin fragmanında, Yılmaz’la Fekeli’nin sırtlandığı tabutun içinde kim var? Fragmanda Cengaver’in vurulduğunu görünüyor. Acaba Cengaver mi öldü? gibi bir çok soru 19 Eylül perşembe günü cevap bulacak?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 36. bölüm fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1169305789187670016

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 35. SEZON FİNALİ BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, Züleyha’nın hamile olduğunu öğrendikten sonra, Yılmaz’la ne zamandır yatıyorsun deyip silah çeker. Züleyha’ya inanmayan Demir silahı ateşler. Hünkar, aşağıdayken silah sesini duyup yukarı çıkar ve ikisini de perişan halde bulur. Hünkar, Züleyha’nın böyle ihaneti yapmayacağına kefil olduğunu, eğer öyle bir şey olsa bile Yılmaz’ın onun peşini bırakmayacağını söyler.Züleyha, bebeğini de alıp başka odada kalmaya başlar.

Yılmaz, yolda Demir’i görüp düğününe davet eder. Ama Demir, Yılmaz’a silah çekip hakaret eder. Yılmaz, sözünü tutmadığını yüzüne vurup kendisini vurmasını söyler. Ama Demir, bir dahasında onunda silahı olmasını söyler.Demir, İstanbul’a doktora muayene olmaya gider. Doktor çocuğunun olabileceğini söyler. Demir, büyük bir sevinçle Çukurova’ya dönmek üzere harekete geçer. Yılmaz’ın düğününe Hünkar’da davet edilir. Yılmaz’ın düğün günü gelir.

Müjgan, çok heyecanlıdır ama Yılmaz, pek de mutlu görünmez. Tuğlaların arasından Gaffur’un sakladığı mektupla paraları bulup Yılmaz’a getirirler. Yılmaz, nüfus cüzdanlarını çekmeceye koyar. Mektubu görmez.Züleyha, Şermin’e gidip çocuğu aldırmak için yardım ister. Düğün günü Hünkar’da evde yokken Müjgan’la Züleyha, bebeği aldırmak için doktora giderler. Demir de eve gelmek üzere yola çıkmıştır. Düğünün ertesi günü Yılmaz, nüfus cüzdanlarını tekrar eline alınca, içinde mektubu görür. Züleyha’nın kendisine yazdığı ve mektupla şok olur. Yılmaz, Züleyha’nın, kendisinin hayatının karşılığında evlenmeye zorlandığını ve onu sevmekten hiç vazgeçmediğini yazdığı satırları okur.

 Bir Zamanlar Çukurova Yeni Sezon 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler