Ana SayfaÜnlülerKibariye Eşi Ali Küçükbalçık'a Toz Kondurmadı..

İlgili Postlar

Kibariye Eşi Ali Küçükbalçık’a Toz Kondurmadı..

Türkiye’nin güçlü sesleri arasında olan şarkıcı Kibariye, son dönemlerde aldatma iddiaları ile gündeme geldiği eşi Ali Küçükbalçık’ın borçları yüzünden dönem dönem Magazin Haberlerinde de gündeme yansımıştı. Geçtiğimiz akşam İstanbul’da konser veren ünlü şarkıcı Kibariye eşi’nin sahip olduğu borçları yüzünden evini satmak zorunda kaldığı yönündeki iddialarına bu sefer ne cevap verdi? Kibariye hacizlikmi oldu? Detaylar Haberimizde..

Kibariye eşi için bunu da yaptı!

Kibariye Eşi Ali Küçükbalçık’ın Borçları Hakkındaki İddialara Yanıt Verdi.

İstanbul Harbiye açık hava tiyatrosunun bu seferki evsahipliğini ünlü şarkıcı Kibariye ve ünlü şarkıcı Halil Sezai yaptı. Sahneye çıkmadan önce magazin habercilerinin sorduğu sorulara genelde aynı samimiyetle cevap veren Kibariye bu sefer tepki gösterdi.

Kibariye’den Hayranlarına Müjde!..

Konser önce basın mensuplarıyla konuşan Halil Sezai ve Kibariye, “İlk defa beraber sahne alıyoruz ama son olmayacak” dedi. Ayrıca  Kibariye hayranlarına bir de müjde vererek;

 “Halil Sezai’nin o kadar leziz bir ses rengi var ki, ağlamamak mümkün değil. Oyunculuk da yapıyor. Oyunculuğa benim de merakım var. Rica ettim beraber bir tiyatroda oynayalım diye, kafamızda çok güzel şeyler var.” ifadeleriyle tiyatroyada göz koyduğunu açıkca belli etti.

Kibariye kimdir?

Kibariye: “Ağzımdan Çıkmayan Hiçbir Şeye İnanmayın”

Ünlü sanatçı Kibariye’ye “ 3 milyon liralık Bodum’daki evinizi eşinizin borçları yüzünden 1 milyon liraya sattığınız haberleri doğru mu” diye soran Magazin Habercilerine ünlü şarkıcı, “Yok öyle bir şey. Benim ağzımdan çıkmayan hiçbir şeye inanmayın” ifadeleriyle sert bir şekilde röportajı tamamladı.

Kibariye Dün Akşam Kızını Evlendirdi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler