Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Nedim Alevler Arasında Kalıyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Nedim Alevler Arasında Kalıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Zalim İstanbul 2. sezon 11. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Agah, yeğeninin bulunması için herkesi seferber ediyor. Cemre küçük bir otelde iş buluyor hemde kalacak yer. Ama Cenk annesinden önce Cemre’nin yerini öğrenir ve özel uçakla oraya gidiyor. Agah’da Antakya’da olduklarına dair bir haber alıyor. Cemre, Nedim’in üzerini kitleyip alışverişe gider ve sokakta Cenk’le karşılaşıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Nedim alevler arasında kalıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Nedim Alevler Arasında Kalıyor!

Zalim İstanbul 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Seher’le oğlu suçsuz yere fidye istemek suçundan gözaltına alınıyor. Cemre, annesinden af diliyor ancak Seher, onun gibi bir kızı olmadığını söylüyor. Nedim’in kapalı olduğu oda ateşe veriliyor. Nedim, çaresiz içeriden çıkamıyor. Cenk, Nedim’in bulunduğu yeri bulup onu kurtarmak için ateşin içine atlıyor. Nedim kurtulacak mı? Cemre hapse mi girecek?

İşte Zalim İstanbul 11. bölüm fragmanı…

ZALİM İSTANBUL 10. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Agah, Nedim’in bulunması için çırpınır. Abisinin mezarının başına gidip oğluna iyi bir amcalık yapamadığı için gözyaşı döker. Şeniz’in tek derdi ise Nedim’in iyileşmeden bulunması olur. Oda ayrı bir koldan arama çalışmalarına devam eder. Cenk, şimdilik annesiyle beraber hareket ediyormuş gibi görünür. Cemre ise, beş parasız Nedim ile kala kalır. İlk gecelerini sahilde geçirirler. İkinci günlerinde ise hem çalışabileceği hemde yatabilecekleri bir küçük otel bulur.

Eve bir fidye mektubu gelir ve 10 milyon karşılığında Nedim’i verecekleri yazar. Agah, Seher’e Cemre’nin Nedim’i para için kaçırdığını bu fidye işinin onun işi olduğunu söyler. Polisler gelince Ceren, tüm olanlardan o kadın diye gösterdiği annesiyle abisinin sorumlu olduğunu söyler. Polisler, Civan’la Seher’i gözaltına alırlar. Damla, babasına Civan’ın böyle bir şey yapmayacağı konusunda emin olduğunu söyler ama Agah onu dinlemez.

Cemre’nin, otel alışverişi yapmak için pazara gitmesi gerekir ve gitmeden Nedim’in üzerini kitler. Artık tüm televizyonlarda ve gazetelerde fotoğrafları çıktığını gördükten sonra Cemre, başka bir yere gitmek için çareler aramaya başlar. Ama onların yerini öğrenen Cenk’le çarşıda karşılaşırlar. Kumarbaz otel sahibinin oğlu Nedim’le Cemre’nin fotoğraflarını görüp Nedim’in odasına girer.

Zalim İstanbul Ekranlara Gelmek İçin Gün Sayıyor! 10. Bölüm 3. Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler