Ana SayfaDizilerÇocuk 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akça Efe'yi Kurtarabilecek Mi?

İlgili Postlar

Çocuk 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akça Efe’yi Kurtarabilecek Mi?

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Çocuk ilk bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Büyük beğeni ile izlenen dizinin ilk bölümünde; Akça, sevgilisi Hasan’dan hamile kalır ama onun bundan haberi olmadan o hapisteyken çocuğu evlatlık verir. Asiye çocuğu alıp gelini Şule’ye verir. Ancak Şule’nin kendi çocuğu olmasıyla Efe’yi artık istemez hatta onu götürüp kaybeder. Efe, balkondan sarkıp ağaca uzanırken anne diye bağırır ama Şule öylece bekler. Arabasını almaya gelen Ayça oğlunun sesini duyar ve koşar. Akça Efe’yi kurtarabilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2019

Akça Efe’yi Kurtarabilecek Mi?

Çocuk dizisinin 2. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Annesi hayat kadını olan Akça iyi bir çocukluk geçirmemiştir. Hasan Ayça’nın belalı sevgilisidir. Ayça, ondan çocuğunu koruyabilmek için hamile kaldığını bile söylemeden Hasan hapisteyken çocuğunu doğurup Asiye’ye verir. Şule, kendi çocuğu olduktan sonra Efe’ye kötü davranması herkesin dikkatini çeker. Hatta Ali Kemal onun psikolojik yardım almasını ister.

ÇOCUK DİZİSİNİN 1. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Evin hizmetçisi çocuğun istenmediğini Ayça’ya söylemek için onu bulur ve konuşur. Hatta Efe’yi ona gösterir. Akça, gözyaşları içinde çalıştığı yere gider. Melek, onu takip edip iş yerini öğrenir ve bir kağıda yazar. Şule Efe’yle birlikte dışarı çıkmak ister. Melek onun çocuğa bir şey yapmasından endişelenir. Ancak bu Asiye’nin aklına bile gelmez. Melek çocuğun cebine Akça’nın adresini yazdığı kağıdı gizlice koyar.

Şule, kalabalık bir yere gidip Efe’nin elini bırakır kaçar. Aradan uzun zaman geçtikten sonrada Ali Kemal’i arayıp Efe’yi kaybettiğini söyler. Adamın birisi bulup Efe’yi cebinde yazan adrese götürür ve Akça’ya verir. Akça, Efe’yi götürüp yalıya teslim eder. Yalıdan ayrılırken Akça’nın arabası bozulur. Ali Kemal onu bırakıp kaldığı ve çalıştığı yeri öğrenir. Ertesi gün, Ali Kemal Akça’ya bir araba alıp ona teşekkür etmek ister. Efe’yle birlikte gidip teşekkür ederler ama Akça arabayı kabul etmez.

Ali Kemal, Efe’yi oraya kısa süreliğine bırakır. O sırada Hasan’ın adamları Akça’nın yerini bulup mekanı basarlar. Akça, Efe’yi de alıp kaçar. Yolda Polisler durdurunca Ehliyetsiz ve ruhsatı olmadığı için karakola götürülür. Akça Efe’yi Ali Kemal’e teslim ettikten sonra iş yerine dönemediği için sabaha kadar bankta yatar. Eşyalarını almak için iş yerine gittiğinde Hasan’la karşılaşır. Fırsatını bulup Hasan’ın elinden kaçıp Yalıya arabasını almaya gider. Orada Efe’nin sesini duyunca balkondan düşmek üzere olan oğlunu görür. Asiye, Melek’e Hasan’ın kendi oğlu olduğunu Efe’nin de öz torunu olduğunu açıklamak zorunda kalır.

Çocuk Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler