Ana SayfaDizilerÇocuk Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Çocuk Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

Star Tv ekranlarının yeni dizisi ‘Çocuk’ ilginç konusuyla usta oyuncu kadrosuyla bomba gibi ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kış sezonunda bir birinden iddialı diziler ekranlara gelecek bunlardan birisi de Çocuk dizisi olacak. Şimdiden uzun soluklu olacağı düşünülen, Çocuk dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizisinin 1. bölüm ilk fragmanının ardından 2. fragmanı da yayınlandı. Detaylar haberimizde…

Pazartesi Dizileri 2019

Çocuk Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Çocuk dizisinin başrollerini, Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün ve Mehmet Emin Güney’in paylaşıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor. Senaryosunu ise Nazlı Sunlu Kaçan ve Hilal Yıldız birlikte kaleme aldılar. Çocuk dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla yeni sezona gümbür gümbür geliyor. İlk bölümüyle 9 Eylül pazartesi günü ekranlara gelecek olan Çocuk dizisinin birinci ve ikinci tanıtımı büyük ilgi gördü. Etkileyici senaryosu izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı.

İşte Çocuk dizisinin ilk bölüm 1. ve 2. fragmanları…

ÇOCUK DİZİSİ!

Çocuk isimli dizisi Star Tv ekranlarında 9 Eylül pazartesi günü ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Pazartesi günü yayınlanacak olan dizi fenomen olan dizilerle reyting mücadelesi yapacak. Böylesi usta oyuncuyu bir araya getiren ve ilginç hikayesiyle ekranlara gelecek olan dizinin bu yarışı başarıyla geçeceği tahmin ediliyor. Dizinin yayınlanan tanıtımlarını izleyen izleyiciler, olumlu yorumlarda bulundular. Nazan Kesal. yine dizide kötü entrikalar çeviren bir babaanneyi canlandırıyor. İsmail Hacıoğlu ise hapisten yeni çıkan bir babayı canlandırıyor.

Dizinin ilk bölümde, Ceyda Ateş’in canlandırdığı Şule karakterinin sözleri izleyenleri hayli duygulandırdı. Şule, “Sizin yüzünüzden kendi büyüttüğüm çocuktan soğudum” sözleriyle içinde bulunduğu durumun vahimliğini dile getiriyor. Ayrıca çocuğunu Şule’ye veren Ayça’nın Efe’yi gördüğü andaki duygusuzluğu da izleyenlerin gözünden kaçmadı. Çocuk dizisi dört kadının annelikleri ile sınandığı yolda, çocuklarının da anneleriyle sınanacağı, bir annenin kendi öz evladını daha iyi bir gelecek sağlamak için anneliğinden vazgeçtiğini, zengin bir ailenin gelini olan Şule ise bir ömür boyu, Ayça’nın çocuğuna annelik etmeye söz verdiği bir hikayeyi anlatıyor.

Ama Şule’nin kendi evladı olunca işler değişiyor. Asiye’nin ise herkesin hayatını alt üst edecek bir sırrı vardır.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler