Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 13. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Beste'ye Erdem'den Büyük Darbe!

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 13. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Beste’ye Erdem’den Büyük Darbe!

Fox Tv ekranlarında geçen sezon yayınlanmaya başlayan ve büyük bir beğeni ile izlenen Bir Aile Hikayesi 13. yeni bölümü ile 14 Eylül Cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizi yeni sezona bomba gibi geliyor. Bir Aile Hikayesi 13. bölüm 2. fragmanı yayınladı. Fragmanda; Erdem’le Beste’nin ilişkileri tam da yolunda giderken olanlar oluyor. Beste’ye Erdem’den büyük darbe geliyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Beste’ye Erdem’den Büyük Darbe!

Bir Aile Hikayesi 13. bölüm 2. fragmanında; Erdem, Beste’ye bir yüzük alıp evlenme teklif ediyor. Hemde bir hafta sonra evlenmek isteyen Erdem’in ne acelesi olduğunu soran Beste’ye Erdem’in yanıtı, bir an evvel evlenip çocuk sahibi olmak olduğu oluyor. Beste, tam her şey yoluna girip sevdiği adamla evlenme planları yaparken Erdem’i arıyor ve telefondan onun yanında bir kadın olduğunu anlıyor.

İşte Bir Aile Hikayesi 13. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/kO61KPan8KM

 

BİR AİLE HİKAYESİ 12. SEZON FİNALİ BÖLÜMÜ ÖZETİ!

Mahur ile Müjde, Şakir’i yeniden hayata bağlanacağını düşündükleri için söyledikleri bebek yalanına devam ederler. Erdem’le Beste barışır ve araları düzelir. Erdem, Beste’ye bir köpek alıp ona süpriz yapmak ister ama Beste bundan hoşlanmaz. Erdem’in annesi, Beste’ye, Ceylan’la konuştuğunu onun Erdem’i aldatmadığını, Erdem’in bunları kendi kafasından uydurduğunu, onun kız kardeşinin psikolojik sorunları olduğunu ve bu hastalığı yüzünden intihar edip hayatını kaybettiğini, hatta bu hastalığın ırsi olduğunu, Erdem’in de kardeşi gibi sorunlar yaşadığını söyler.

Beste, Erdem’e annesinin söylediklerini anlatınca Erdem, annesinin söylediklerine değil kızmaz. Beste’nin bu yalanlara inanmış olduğuna kızar. Berk’in hazırlandığı tiyatro oyunu sahneleneceği sırada, Mahur’dan telefon gelir. Mahur, ona ihtiyacı olduğunu söyler. Berk, oyuna çıkmadan hemen abisinin yanına koşar. Müjde, Beste ve Berk, kardeşlerinin yanına gidip başından ayrılmazlar.

Şakir’le Behiye’ye Mahur’un evinin bahçesinde kendi aralarında bir düğün organize edilir. Behiye, gelinliğini giyince çok duygulanır. Şakir’de damatlığını giyip hazırlanır. Mahur, babasını getirmek için odasına gittiğinde ve onu yatağının üzerinde hareketsiz yattığını görür ve  ‘Şimdi değil’ diye bağırmaya başlar. Tüm aile Mahur’un sesini duyar duymaz Şakir’in öldüğünü düşünüp gözyaşlarına boğulurlar.

Bir Aile Hikayesi Dizisinin 13. Bölüm Özel Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler