Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya'ya Netflix Projesinde Bakın Kim Eşlik Edecek?

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya’ya Netflix Projesinde Bakın Kim Eşlik Edecek?

Fi dizisi ile ekranlarda en son gördüğümüz Serenay Sarıkaya kameralar karşısına geri dönüyor. Anlaşmasını yapan Serenay Sarıkaya’ya netflix projesinde bakın kim eşlik edecek?

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Geri Dönüyor!

serenay sarıkaya netflix

Ekranlarda en son Fi adlı internet dizisinde gördüğümüz ve diziden sonra Alice müzikali ile devam eden Serenay Sarıkaya’nın Netflix ile anlaştığı ve ilerleyen zamanda gösterime girecek olan ve şuan hazırlık aşamasında olduğu Kod adı; Ateşe Koşan adlı dizide rol alacağı kesinleşti. Fi’ den sonra ikinci kez dijital platformda rol alması oldukça dikkat çekici.

Serenay Sarıkaya’ya Netflix Projesinde Bakın Kim Eşlik Edecek?

serenay sarıkaya ozan güven

Gerçek hayatta da yakın arkadaş oldukları ve aynı zamanda Fi dizisinde de başrolleri paylaştıkları Ozan Güven’ e Netflixten teklif gittiği Serenay ile başrolleri paylaşmalarını istedikleri öğrenildi. Bu süpriz ismin Ozan Güven olması hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. Çünkü Fi dizisinde oldukça izlenme rekorları kıran ve dizide ki profesyonel tavırları ve usta oyunculuklarıyla izleyenleri hayran bıraktılar. Ozan Güven Kod Adı; Ateşe Koşan dizisi için götürülen teklifi hala düşünme aşamasında olduğu bilgilerin içinde. Dizide aşkı için her şeyi yapan bir erkek ve kadının macera dolu hayatı anlatılıyor.

Ozan Güven Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler