Ana SayfaDizilerMasterchef 4. Hafta Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

Masterchef 4. Hafta Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Masterchef Türkiye  4. hafta 9. bölümüyle ekranlara geldi. Yarışmanın 9. son bölümünde yarışmacılar, Danilo şeften alacakları Masterclas ödülü için yarıştılar. Masterchef Türkiye’ye yeni yarışmacı olarak Orhan katıldı ve takımlar 7 ye 7 eşitlendi. Ödül oyununa geçmeden önce takım kaptanlarını belirlemek için şefler, yarışmacılardan 3 farlı yumurta pişirmelerini istedi ve 4. haftanın ilk kaptanı belli oldu. Peki, Masterchef 4. hafta ödül oyununu hangi takım kazandı?

 İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

Masterchef Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Yarışmaya yeni katılan iddialı isim Orhan ile Rıfat, yumurtaları şeflerin istedikleri gibi yaparak kaptan olma fırsatı yakaladı. İki yarışmacı arasından en iyiyi yapan isim ise Rıfat oldu ve mavi takım kaptanı oldu. Kırmızı takımın kaptanı ise Orhan oldu. İki kaptan takımlarını oluşturduktan sonra ödül oyunu olan Danilo şefin Masterclas ödülünü almak için yarışa kolları sıvadılar.

MASTERCLAS ÖDÜL OYUNU!

Şefler takımlardan Gaziantep mutfağından bir menü belirlediler. Pirpirim aşı, Kuru Dolma, Salata, Bulgur pilavı ve Antep usulü Katmer, menüsünü eksiksiz yapmaları için takımlara bir saat süre verildi. Orhan ilk gününe çok iddialı başlayıp yarışmacıların kendisinden çok şey öğreneceğini söyledi. Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları bir birleriyle uyumlu çalıştılar. Ancak yarışmaya çok iddialı başlayan Orhan’ın pilavın tadına bakarken kaşığın kalanını pilavın içine dökmesi Mehmet şefin gözünden kaçmadı ve Kırmızı takımın o yemeğini diskalifiye ederek şefler tadına bakmadı.

Böylelikle Kırmızı takım bir eksik yemekle şeflerin karşısına çıktı. Diğer yemeklerinin beğenilmesine rağmen, iki kez uyarı alan Kırmızı takım Mavi takım karşısında malup oldu. Danilo şefin Masterclas’ına katılmayı hak eden takım Mavi takım oldu. Şeflerin Masterclas ödüllerinde yarışmacılar, şeflerden özel bilgiler alıp diğer yarışmacılardan yarışı bir kaç adım daha önce gitme şansını elde edecekleri ödül oyununu Mavi takım kazandı.

Masterchef Türkiye’nin 10. bölümünde Mavi takım yarışmacıların Danilo şeften makarna ve tart hamuru hakkında bir ders alacaklar. Masterchef’in 10. bölümünde yarışmacılar dokunulmazlık için İstanbul boğazında Balık yapacaklar ve haftanın eleme adayları belirlenecek. Salı günkü bölümde ise Masterchef’e bir yarışmacı veda edecek.

Masterchef Türkiye 2. Sezonun İlk Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler