Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan; Sermiyan İle Aramızda...

İlgili Postlar

Seda Sayan; Sermiyan İle Aramızda…

Seda Sayan’ın geçen gece Ataşehir’de gerçekleşen konserinde gazetecilerin sorularına yanıt veren Seda Sayan, Sermiyan ile aramızda herhangi bir ilişki yok eskiden beri tanışıyoruz keşke olsa tarzında imalarında bulundu.

Seda Sayan Kimdir?

Müzik Ziyafeti Yaşattı!

seda sayan

Ataşehir’de gerçekleşen konserde Seda Sayan’ı izlemeye gelen binlerce hayranı vardı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Seda Sayan sevenlerine müzik dolu bir gece yaşattı. Seda Sayan’ın klasikleşen sahne şovları ve seyircisiyle olan o samimi iletişimi hayranları tarafından daha güzel bir konser olmasına sebep oldu. Sahnede Tolga Çam imzası taşıyan kıyafetiyle gözleri büyüleyen görüntüsü şaşırdığımız konular arasında değil.

Seda Sayan; Sermiyan İle Aramızda…

seda sayan sermiyan midyat

Yaklaşık 2 saat süren konserin ardından gazetecilerle bir araya gelen Seda Sayan bazı açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin yönelttiği Sermiyan Midyat ile bir gece kulübünde görüntülendikleri ve bunun üzerine aşk iddiaları çıktığını bu durumun üzerine iddiaların doğru  olup olmadığını soran muhabirlerlere Seda Sayan; Sermiyanla aramızda herhangi bir ilişki yok çok önceden tanışıyoruz bir mekanda karşılaştık oda bana yeni film projesinden bahsetti ve çok gülüştük belki bunu yanlış anlamış olabilirler. Ayrıca çok yoğun bir tempoda çalışıyorum keşke dediğiniz gibi birşey olsa sözlerinde bulundu…

Seda Sayan Aşk İddialarına Ne Yanıt Verdi?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler