Ana SayfaDedikoduSeda Sayan, Sermiyan Midyat'la Olan Aşk İddialarına Ne Cevap Verdi..

İlgili Postlar

Seda Sayan, Sermiyan Midyat’la Olan Aşk İddialarına Ne Cevap Verdi..

Türkiye’nin dobra şarkıcılarından olan Seda Sayan’ın aşk hayatı her zaman merak edilen konular arasında geliyor. Güzel şarkıcı’nın bu defa yakışıklı oyuncu Sermiyan Midyat’la aralarında ki aşk dedikodusu ortalığı karıştırdı. Seda Sayan bu iddialara ne cevap verdi? Detaylar Haberimizde..

Sinan Akçıl ve Sermiyan Midyat kavgasını ayırmasalardı…

Seda Sayan, Sermiyan Midyat’la Olan Aşk iddialarına Ne Cevap Verdi..

Gün geçmiyorki Magazin kazanı bir aşk dedkodusuyla kaynamasın. Bugün de sürpriz bir aşk dedikodusuyla kaynayan magazin gündeminde bomba patladı. Ünlü şarkıcı Seda Sayan’nın ismi yetenekli oyuncu Sermiyan Midyat ile aşk yaşadığı iddiası gündeme damga vurdu.

Seda Sayan,  Aşk İddialarına Ne Cevap Verdi?..

Ortaköy’de popüler bir gece kulübünde ünlü çiftin yakınlaşdığı dilden dile konuşuluyor. Ünlü ses Seda Sayan’dan aşk iddialarına cevap gecikmedi..

Seda Sayan Kimdir ?

Sermiyan Midyat kimdir?

2.Sayfa’ya Canlı Bağlanarak Jet Hızıyla Cevap Verdi!..

Aşk dedikodularını keskin bir tepkiyle yalanlayan Seda Sayan, Kanal D’de sevilerek izlenen Gülşen Yüksel Salt ile Müge Dağıstanlı’nın hazırlayıp sunduğu 2. Sayfa programa telefonla bağlandı ve; “Abuk subuk şeyler uydurmasınlar” diyerek de bu çıkan haberlere tepki gösterdi.

Seda Sayan; “Sermiyan’ı Yıllardır Tanırım….”

Çoğu haber sitesinde duyurulan aşk dedikodularına 2. Sayfa programa canlı bağlanıp konuşan dobra sanatçı Seda Sayan;

“Sermiyan’ı ben yıllardır tanıyorum, yeni tanımıyorum. Bir şeyler anlatıyordur ona gülmüşüzdür. Yakınlaşma gibi bir durumumuz olmadı. Abuk subuk şeyler çıkarmasınlar. Kesinlikle böyle bir şey yok” açıklamasını yaparak aşk iddialarının önünü kesmeye çalıştı.

Onur Büyüktopçu’dan Seda Sayan Açıklaması!

Aşk Dedikoduları İçin Çekimi Yarıda Kesti!..

Tv8 ekranlarında sevilerek izlenen Yemekteyiz yarışma programının sunuculuğunu yapan Seda Sayan çekimi yarıda bırakıp sırf çıkan aşk haberleri yalanlamak için 2.sayfa programını telefonla arayıp Sermiyan Midyat aşkını keskin bir dille cevaplamış oldu.

Sermiyan Midyat ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler