Ana SayfaDedikoduSinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Neden Boşanıyor?

İlgili Postlar

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Neden Boşanıyor?

Geçtiğimiz haftalarda Ferhat Göçer Can Tanrıyar’ın oğlunun düğününde sahne almış ve Sinan Akçıl’l ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Akçıl’ın eşi yanında olmasına rağmen sahnede Akçıl’ın eski sevgililerinden bahseden Ferhat Göçer tüm tepkileri üzerine çekmiş ve ikilinin arasında da gerginlik yaşanmasına neden olmuştu. Bugün öğrenilen bir habere göre ise Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı boşanma kararı aldı. Peki Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı neden boşanıyor?

Düğünde Eski Sevgili Açıklamaları!

Can Tanrıyar’ın oğlunun düğününde sahne alan Ferhat Göçer, Sinan Akçıl’ın eski sevgilileriyle ilgili bir konuşma yapmıştı. 2014 senesinde Sinan Akçıl’dan aldığı şarkının Hadise’ye yazıldığını açıklayan Göçer, bir gün Akçıl’ın kapısını çaldığında Hadise’yi ağlarken gördüğünü ve bu durumdan çok etkilenerek şarkıyı okumak isteyerek aldığını sahnede dile getirmesi üzerine Burcu Kıratlı düğünü terk etmişti.

Sinan Akçıl’dan Ferhat Göçer’e Şok Sözler..

Sinan Akçıl’dan Şarkı Vetosu!

Yaşanan olayın ardından “Kızım” şarkısının tüm baba ve kızlara yazıldığı yönünde bir açıklama yapan Sinan Akçıl, Ferhat Göçer‘in yaptığı açıklamalar için “Densiz” yorumunda bulunmuştu. İkilinin arasında gerilen iplerin ardından Göçer’e şarkılarını okumak istiyorsa her konserinde Mehmetçik Vakfına 2.500 Bin TL ödemesi için mahkemeye başvurarak karar aldıracağını açıklayan Akçıl, şarkılarının Göçer’in kariyerinde önemli bir yere sahip olduğunun altını çizmişti. Bu dönemde Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl’ın arasının da nasıl olduğu hakkında iki taraftan da herhangi bir açıklama gelmemesi ikilinin kıskançlık krizine çözüm bulduklarını düşündürmüştü.

Ferhat Göçer Kimdir?

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Neden Boşanıyor?

Evliliklerinde daha öncede sorun yaşayan ama sevgileriyle bu sorunları yenmeyi başaran Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı‘nın ani bir kararla boşanacakları öğrenildi. İddialara göre çiftte bardağın taşmasına neden olan damla Ferhat Göçer’e aitmiş. Düğünde yaptığı açıklamalardan sonra tartışmaya başlayan çift bu sorunu çözemeyerek ayrılma kararı almış. Boşanmak için mahkemeye başvuran çiftin davası  6 Eylül’de görülecek. Çiftin aldığı bu kararla birlikte Ferhat Göçer’e olan tepkilerde arttı.  Ne diyelim eğer iddialar doğruysa Ferhat Göçer bu olayın ardından daha çok eleştiri alacak gibi duruyor…

Sinan Akçıl Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler