Ana SayfaÜnlülerBülent Ersoy'un, Kürt İdris'in Silah Teklifine Efsane Cevabı

İlgili Postlar

Bülent Ersoy’un, Kürt İdris’in Silah Teklifine Efsane Cevabı

Türkiye’de bir döneme damga vuran Kürt İdris lakabıyla bilinen İdris Özbir’le ilgili duyulmamış bir bilgi yıllar sonra gün yüzüne çıktı. Sanat musikisi Divalarından olan Bülent Ersoy ile Kürt İdirs arasında geçen bir konuşma duyanların ağzını açıkta bırakan cinsten..Detaylar Haberimizde..

Bülent Ersoy sahnede yanına yaklaşan kadına neden vurduğunu anlattı

Bülent Ersoy’un, Kürt İdris’in Silah Teklifine Efsane Cevabı..

Mafya dünyasının ünlü isimlerinden Kürt İdris, 2002 senesinde akciğer kanserinden hayata veda etmişti. Kürt İdris’in ünlü sanatçı Bülent Ersoy ile aralarında geçen bir konuşma gündeme damga vurdu.

Bülent Ersoy kimdir?

Kürt İdris, Diva’nın Silahını Ver Teklifini Kabul Etmemiş..

Kürt İdris’in, kanserden hayata veda etmeden önce ünlü gazeteci Yüksel Şengül ile yaptığı bir röportaj şimdiler çok konuşuluyor. Kendi ve yeraltı dünyası hakkında enteresan bilgilere paylaşan ünlü isim Kürt İdris lakablı İdris Özbir, gazeteci Yüksel Şengül’ün “Yeraltı dünyasında sizi etkileyen bir olay oldu mu?” sorusuna İdris Özbir;  “Bülent Ersoy yiğittir. Eski zamanlarda Başkent Gazinosu’nda eğleniyoruz, yanımda iki profesör, üç milletvekili vardı. Polis mekana baskın yaptı. Bülent Ersoy yanıma gelip; ‘Silahınız varsa verin saklayayım’dedi.Çok duygulandım, meftun oldum ona. ‘Olsa da sana vermem’ deyip teşekkür ettim” ifadeleriyle verdiği yanıt yeni yeni gün yüzüne taşındı.

kürt idris ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler