Ana SayfaÜnlülerOnur Büyüktopçu'dan Seda Sayan Açıklaması!

İlgili Postlar

Onur Büyüktopçu’dan Seda Sayan Açıklaması!

Büyüktopçu’dan Seda Sayan Açıklaması. Yemekteyiz’in eski sunucusu Büyüktopçu,Seda Sayan’ın yeni sunucu olması ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Son olarak Kiralık Aşk dizisi ile televizyon dünyasında bulunan ve büyük bir çıkış yakalayan Onur Büyüktopçu, Tv 8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programı ile de çıkışını sürdürdü.

Onur Büyüktopçu Kimdir?

Yemekteyiz’den Sonra Hayranları Sitemde Bulunmuştu

Geçtiğimiz sezon Yemekteyiz sunuculuğunu yapan Onur Büyüktopçu, hayranları tarafından oldukça beğenilen bir performans sergilemişti. Hayranlarının “Programı senin için izliyoruz.” “Programı seninle seyretmeye başladık.” gibi beğeni yorumlarıyla karşılaştı.

Bu yıl programda olmayacağını açıkladıktan sonra hayranlarından bu kez sitem içeren yorumlar aldı. Bu ayrılık haberinden memnun kalmayan Büyüktopçu’nun sevenleri “Gitmeyin” “Sen yoksan biz de yokuz!” yorumları gelirken “Sizi çok özleyeceğiz. Sizin yerinizi kimse dolduramaz, Seda Sayan bile”, “Yemekteyiz seninle güzel bundan sonrada bitmiştir.” gibi Onur Büyüktopçu’ya üzüntülerini dile getirdiler.

Onur Büyüktopçu’ya Hayranlarından Sitem!

Seda Sayan Açıklaması Geldi

Onur Büyüktopçu ayağının kaydırıldığı ve bu yönde suçlamaların hedefi olarak Seda Sayan’ın gösterildiği iddialara yanıt verdi.

“Ayağımın kaydırıldığı yönündeki haberlerin aslı yok. Sene başında yapımcıma programdan ayrılacağımı, artık değişik bir şeyler yapmak istediğimi iletmiştim. Yapımcımız ve kanalımız da uygun buldu. Seda ablayı çok seviyorum. Bayrağı devraldı ve gayet iyi devam ediyor. Allah herkesin ekmeğini versin.”

Yeni Yarışmasının Reklamını Yayınladı

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

DAMAT BAYILDI pazartesi saat 16:00’da @showtv’de başlıyor 🍽 @damatbayilditv @mediadncc @humeyradasdan @irmare @ataberkoral 🌺

ONUR BÜYÜKTOPÇU (@onurbyktpc)’in paylaştığı bir gönderi ()

Onur Büyüktopçu İnstagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler