Ana SayfaÜnlülerKaan Yıldırım Seçkin Özdemir'e Hesap Verdi!

İlgili Postlar

Kaan Yıldırım Seçkin Özdemir’e Hesap Verdi!

Tatilde yakalanan samimi fotoğraflar yüzünden aralarında aşk mı var dedirten iddiaların üzerine Kaan Yıldırım Seçkin Özdemir’e hesap verdi!

Demet Özdemir Kimdir?

Kaan Yıldırım Kimdir?

Kaan Yıldırım Ve Demet Özdemir’in Samimi Halleri…

demet-özdemir-kaan-yildirim

uzun zamandır yaptıklarıyla adında çıkan iddialar sebebiyle gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Demet Özdemir başrol olduğu dizi Erkenci Kuş’un bitmesi üzerine çıktığı tatilde eski sevgilisi Seçkin Özdemir’in en yakın arkadaşı olan Kaan Yıldırımla beraber samimi fotoğrafları çıkmıştı. Saatlerce beraber havuz keyfi yapan ve uzun süre boyunca yanyana güneşlendikleri daha sonrasında da terasta da birbirlerine öpücük kondurdukları görüntüler ortaya çıktıktan sonra ikiliden herhangi bir açıklama gelmemiş ve sessizliklerini korumaya devam etmişlerdi.

Demet Özdemir Yakalandı!

Kaan Yıldırım Seçkin Özdemir’e Hesap Verdi!

kaan-yildirim seçkin özdemir

Seçkin Özdemir Kimdir?

Demet Özdemir İle yakalandıktan bir süre sonra arkadaşımın aşkısın edasıyla sergilediği tavırları Seçkin Özdemir ile buluşmasından sonra son buldu.  Magazin ekipkerinin yakaladığı bir görüntüde kafede yakalanan görüntüde Kaan Yıldırım ve Seçkin Özdemir’in hararetli bir şekilde konuşmaları dikkat çekti. Kameraları fark eden ikili daha sonra birbirlerine gülümseyerek konuşmaya devam etti. Bu görüntüler insanların aklında rol mu yapıyorlar acaba diye düşündürse de bazılarının aklında da Kaan Yıdırımın’ın acaba barış elçisi mi oluyor diye düşündürmedi değil…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler