Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç'ın Şaşırtan Boşanma Açıklaması!

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’ın Şaşırtan Boşanma Açıklaması!

Serdar Ortaç geçtiğimiz haftalarda 5 senelik eşi Chloe Loughnan ile ani bir kararla boşanmıştı. Daha öncesinde ayrılıp barışma haberleriyle gündeme gelen ve evliliklerinde bir sorun olmadığı yönünde açıklamalar yapan çiftin bu ani kararı herkesi şaşırmıştı. Çift ilişkilerini yürütmedikleri yönünde açıklamalar yapsa da boşanmanın perde arkasında farklı nedenlerin yattığı iddia edilse de ikili sakin tavırlarını korumuştu. Geçtiğimiz gün verdiği konserde boşanmayla ilgili açıklamalar yapan Ortaç’ın Chloe Loughnan hakkındaki açıklamaları gündeme damgasını vurdu. İşte Serdar Ortaç’ın şaşırtan boşanma açıklaması;

“Severek Evlendim Severek Ayrıldım”

2014 senesinde dünya evine giren Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan bir süredir yaşadıkları sorunlarla gündemdeydi. İlişkilerine ayrıldı ayrılacak gözüyle bakılsa da her şeyin yolunda olduğu yönünde açıklamalar yapan çift 9 Ağustos’ta ani bir kararla boşandılar. 5 senelik evliliği 5 dakikada bitiren ikili ayrılık nedenleri hakkında net bir açıklama yapmadı. Boşanma sonrası verdiği röportajda Chloe Loughnan “Severek evlendim, severek ayrıldım ama yürütemedik.” açıklamasında bulundu.

Serdar Ortaç ve Chloe Laughnan Boşanmasına Sebep Bebek Aldırma mı?

Chloe Loughnan Hastaneye Kaldırıldı!

MS hastası olan Chloe Loughnan, boşanmadan bir gece sonrasında fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Serdar Ortaç ise eski eşine destek olmak adına geceyi hastanede Chloe Loughnan ile birlikte geçirdi. Neden orada olduğu yönündeki sorulara Ortaç “Kadın bana 8 senesini vermiş neden yanında olmayayım. Anlaşarak boşandık ve seviyoruz. O benim düşmanım değil ki.” açıklamasında buldu.

Chloe Loughnan Kimdir?

Serdar Ortaç’ın Şaşırtan Boşanma Açıklaması!

Ani bir kararla boşanma kararı alan Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan boşanma sonrasında birbirleri hakkında olumsuz bir açıklama yapmamıştı. Geçtiğimiz gün sahne alan Serdar Ortaç, Chloe Loughnan ile olan evliliğinden pişman olduğunu dile getirdi. “Annem başımın etini yiyordu… Seni dinlemeyen kulaklarıma…” açıklamasında bulunan Ortaç boşanmanın perde arkası olduğunu kesinleşirse de çiftin yollarını neden ayırdığı gizemini korkuyor.

Serdar Ortaç Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler