Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İstanbul'a Kaçan Ada'yı Dayısı Bulacak Mı?

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İstanbul’a Kaçan Ada’yı Dayısı Bulacak Mı?

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Aşk Ağlatır, ilk bölümüyle ekranlara geldi. Annesi öldükten sonra kimsesiz kalan Ada’nın hayatını konu alan dizi ilk bölümüyle seyircisinden tam not aldı. Hayattaki tek yakını dayısı tarafından zorla para karşılığı evlendirilmek istenen Ada, önüne çıkan ilk fırsatta çok iyi tanımadığı Yusuf’la birlikte İstanbul’a gider. Dayısı da peşinden onu aramaya gider. İstanbul’a kaçan Ada’yı dayısı bulacak mı? Yusuf hapisten kurtulacak mı?

Pazar Dizileri 2019

İstanbul’a Kaçan Ada’yı Dayısı Bulacak Mı?

Aşk Ağlatır 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yusuf, Mustafa’yla kavga edip onu yaraladığı için polisler onu Ada’yı bırakıp arabasını park ederken yakalar. Yusuf, Ada’ya seslenir ancak sesini duyuramaz. Uzun süre orada tek başına Yusuf’u bekleyen Ada, Nagehan’ı bulup evine gider. Ancak yaralı olan Mustafa, İsmail’e Ada’yı bulup getirmesini ister. İsmail, Ada’nın gidebileceği pek bir seçeneği olmayacağını bildiği için Nagehan’ı bulur. Nagehan Ada’yı en son kasabada gördüğünü söylerken Ada kapıdan içeri girer.

İşte Aşk Ağlatır 2. bölüm fragmanı…

AŞK AĞLATIR DİZİSİNİN 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ada’nın annesi yıllar önce babasının baskılarına dayanamayıp İzmir’e gitmiştir. Orada Ada dünyaya gelmiştir. Ama hasta olan anne ölünce Ada, kimsesiz ortada kalmıştır. Yıllardır kız kardeşiyle küs olan İsmail, Ada’yı alır ve kasabaya götürür. İlk olarak onun adını değiştirip Meryem koyar. Ada, büyür hem çalışıp parasını dayısına verir. Hemde evde hasta yengesine bakar. Ada, bir gün işe giderken içinde annesinin kendisine yazdığı son mektubu da olan cüzdanı düşürür. Yusuf’un arkadaşı cüzdanı bulup içindeki paraları da alır.

Bu cüzdan Yusuf’un eline geçer ve içindeki mektubu okuyunca onu götürüp Ada’ya teslim etmek ister ve yola çıkar. Kasabanın girişinde arabası arızalanır onu tamir ettirmeye uğraşırken Ada’yı arayıp bulur. İsmail, bir gün önce 50 bin lira karşılığında Ada’dan yaşça büyük Mustafa’yla onu evlendirmek ister. Ada, bu yaşadığı şokla Yusuf’tan cüzdanını alır ama mektubu atmasını ister. Yusuf, kasabalılardan Ada’nı zorla yaşça büyük biriyle evlendirileceğini öğrenir. Evini öğrenip geriden onu izler.

Mustafa’yla Ada’yı baş başa görüştürmek isteyen İsmail, onları yalnız bıraktığında yenge buna izin vermez. Bir gün kendisine karşı çıktı diye Ada’nın ellini ocakta yakan İsmail’in karısı hastalanınca Ada, dışarı çıkıp yardım ister. Yusuf’ta o sırada İstanbul’a dönmek üzeredir. Onları hastaneye yetiştirir. İsmail, Ada’ya eve gitmesini söyler ama Ada Yusuf’un arabasına biner ve eve geç gelir. Ada, eve gittiğinde Mustafa’yı karşısında bulur. Mustafa, Yusuf’u bulup hesaplaşmak ister.

Yusuf’u benzinlikte yakalar ama Yusuf, Mustafa’yı dövüp oradan kaçar.Dayısı onun adı çıktığını çocuklu başka biriyle evlendireceğini söyleyince yengesi adağa kalkıp Ada’ya kaçıp gitmesini söyler.Ada, çoraplarıyla kaçmaya başlar. Yusuf’u görür ve birlikte İstanbul’a giderler. Ada’ya ayakkabı almak için duran Yusuf, park yerinde polislere yakalanır ve Ada’ya sesini duyuramaz.

Aşk Ağlatır Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler