Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Show Tv ekranlarının yeni dizisi Aşk Ağlatır sezona bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını MF yapımın üstlendiği, yönetmenliğini Gökçen Usta’nın yaptığı, senaryosunu ise Yelda Eroğlu’nun yabancı diziden uyarladığı, Aşk Ağlatır dizisinin yayın tarihi belli oldu. Şimdiden uzun soluklu olacağı tahmin edilen dizi 8 Eylül Pazar günü ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşacak.

Deniz Can Aktaş Kimdir?

Hafsanur Sancaktutan Kimdir?

Aşk Ağlatır Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Bir küçük kasabada yaşayan Ada, babası tarafından zorla sevmediği biriyle evlendirilmek zorunda kalır. Ada’nın gönlü ise Yusuf’tadır. Babasından şiddet gören Ada, ya kasabada kalıp istemediği biriyle evlenecektir. Ya da her şeyi göze alıp sevdiği adam olan Yusuf’la bilmediği bir şehir olan İstanbul’a gidecektir. Orada kendisini neler bekleyecek?

İşte Aşk Ağlatır 1. bölüm fragmanı..

AŞK AĞLATIR DİZİSİ 8 EYLÜLDE SHOW TV’DE!

Show Tv ekranlarında pazar günleri yayınlanacak olan Aşk Ağlatır, yabancı bir diziden ülkemize uyarlandı. Aslında ülkemizde yaşananlardan faklı olmayan durumları konu alan dizide, ailesi tarafından büyük baskı hatta şiddet gören bir genç kız olan Ada ve onun gönlünü kaptırdığı bu uğurda her şeyden vazgeçebileceği Yusuf’un hikayesini anlatıyor. Ada zorla istemediği biriyle evlendirilmek isteniyor.

Yusuf bunu duyup, sevdiği kızı başkasına yar etmek istemiyor ve bu iki sevgili her şeyi göze alıp yeniden bir hayat kurmak için İstanbul’a gidiyorlar. Sevdiği kızı, toprağından koparıp başka bir memlekete götüren Yusuf, Ada’nın elini bırakacak mı? Yoksa birlikte yeni bir şehirde hayata göğüs gerip mutlu olacaklar mı?

Yabancı bir diziden uyarlanan Aşk Ağlatır dizisinin, iki başrol oyuncusunu izleyiciler, Gülperi ve Avlu dizilerinden tanıyor. Yeni sezonun iddialı diziler arasında yerini alacağı tahmin edilen dizinin başrol oyuncularının uyumu ise dikkatlerden kaçmıyor. Hafsanur Sancaktutan, Gülperi dizisinde sevmediği bir insanla zorla küçük yaşta evlendirilen Fidan karakterinde genç bir kızı canlandırmıştı. Yakışıklı oyuncu Deniz Can Aktaş ise, en son Avlu dizisinde Alp Öztürk karakteri ile ekrana gelmişti. Deniz Can Aktaş, kısa bir dönem fenomen dizi Çukur’da da yer almıştı.

Aşk Ağlatır Dizisi Bomba Gibi Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler