Ana SayfaÜnlülerBurcu Kıratlı Boşanma Partisi İddiasıyla Gündemde!

İlgili Postlar

Burcu Kıratlı Boşanma Partisi İddiasıyla Gündemde!

Sinan Akçıl ile bir küs bir barışık devam eden evliliklerini sonlandırma kararı alan Burcu Kıratlı boşanma partisi iddiası ile gündeme geldi.

Sinan Akçıl Kimdir?

Burcu Kıratlı Kimdir?

Geçtiğimiz günlerde Can Tanrıyar’ın oğlunun düğününde sahne alan Ferhat Göçer, Sinan Akçıl hakkında eşi Burcu Kıratlı’yı rahatsız edecek açıklamalarda bulunmuştu. Akçıl’ın eşi de düğün yerinde olmasına rağmen eski ilişkilerinden bahsederek tepkileri üzerine çekmişti. Bu açıklamaların ardından evli çift gerginlik yaşamıştı. Son gelişmelere göre olayların etkisinde kalan çift boşanma kararı almıştı.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Neden Boşanıyor?

Burcu Kıratlı Boşanma Partisi İle Olay Oldu

Sadece 9 ay evli kalan ve son olaylardan sonra boşanma kararı alan Akçıl ve Kıratlı çifti bu haberle gündem etkisi yarattı.

2018 yılında Amsterdam’da yaptıkları düğünle hayatlarını birleştiren Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı evliliklerinin sonuna geldi. Ferhat Göçer ile yaşanan olayın ardından kötü etkilenen çift bir süre sonra boşanma kararı aldı ve birbirlerini sosyal medya hesaplarından da silerek bunu tescillemiş oldular. 6 Eylül’de boşanacakları açıklanan çift son olarak Burcu Kıratlı’nın boşanma partisi verdiği yönünde çıkan iddialar ile manşet oldu.

Bahsi geçen partiye ünlü isimlerin de akın ettiği konuşuluyor.

Sinan Akçıl İnstagram

Burcu Kıratlı İnstagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler