Ana SayfaKültür ve SanatMüzikBuray Tac Mahal'den Kliple Döndü

İlgili Postlar

Buray Tac Mahal’den Kliple Döndü

“Kahanet” albümüyle müzik listelerini talan eden Buray geçtiğimiz haftalarda Tac Mahal seyahatine çıktı. Yoğun senenin yorgunluğu atlatmak için çıktığı gezide de işinden uzak kalmayan sevilen şarkıcı Buray Tac Mahal’den kliple döndü. İşte Buray’ın yeni klibiyle ilgili merak edilen tüm detaylar;

“Kahenet” Çok Sevildi

Son dönemlerin en sevilen isimleri arasında olan Buray geçtiğimiz sene yayınladığı “Kehanet” albümüyle bir kez daha listeleri talan etti. Çıkış yaptığı günden beri “En çok çalınanlar” listesinden inmeyen “Kahanet”e olan yoğun ilgi karşısında mutlu olduğunu dile getiren Buray çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Şarkıcı Buray İle Çok Özel!

“Ben Ölmeden Önce” Ses Getirdi

Buray’ın Emrah Karaduman ile birlikte yeniden düzenleyerek yayınladığı “Ben Ölmeden Önce” dinleyenler tarafından çok beğenildi. YouTube’da kısa sürede 1 milyon izlenmenin üzerine çıkan şarkı hem yenilikçi soundu, hem de Buray’ın yorumuyla yazın en başarılı şarkılarındandı.

Buray Tac Mahal’den Kliple Döndü

Kıbrıs’tan yola çıkarak Delhi’ye doğru yola çıkan Buray‘ın ilk durağı Agra’ydı. Ardından Tac Mahl’e geçen Buray bu eşsiz yapının büyüsünden ilham alarak klip çekimlerine başladı. Renkli görüntüleriyle ön plana çıkan klibin yönetmenliği Olgaç Öke ve Mehmet Kozal, görüntü yönetmenliğini de Emre Yazgın üstlendi. Bu büyüleyici atmosferin izlerini taşıyan klip ise bugün müzikseverlerle buluştu.

Buray Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler