Ana SayfaÜnlülerOğuzhan Koç Konser Verdi Ünlüler Akın Etti!

İlgili Postlar

Oğuzhan Koç Konser Verdi Ünlüler Akın Etti!

Önceki akşam Oğuzhan Koç konser verdi. Koç Harbiye’deki ilk konserinde yoğun bir hayran kitlesi ile karşılaştı. Konsere çok sayıda ünlü akını da oldu.

Önceki akşam ilk kez sahne aldığı Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde yoğun ilgiyle karşılaştı. Bu ilgiye kendisi gibi ünlü dostları da kayıtsız kalmadı.

Oğuzhan Koç Konser Verdi Ünlüler Akın Etti!

Harbiye’de ilk konserini veren Koç, sevenleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Hayranlarına Poll Production organizasyonu ile düzenlenen konserde güzel ve heyecanlı bir gece yaşatan Koç, hayranlarını “Ay” şarkısıyla selamladı.

Sahneye Davet Etti Hayranlar Coştu

Konserine ilerleyen saatlerinde izleyiciler arasında bulunan ve yakın arkadaşı olan Murat Boz’u sahneye davet etti. Murat Boz’un sahneye çıkmasıyla heyecan ve coşku arttı. İkili sahnede “Yüzüm Yok” şarkısını söyledi.

Koç sahneye çıkan Murat Boz’a “Bu planlarımız arasında yoktu. Biraz emrivaki oldu ama güzel oldu. Böyle yaparak artık her konserime çıkartacağım” diyerek takıldı.

Murat Boz’un ardından Murat Dalkılıç, Fettah Can ve Cansu Kurtçu da sahneye çıkarak Koç’a eşlik ettiler.

Cansu Kurtçu’nun Doğum Gününü Kutladı

Oğuzhan Koç “Aşkla Aynı Değil” isimli şarkısını seslendirdiği sırada Cansu Kurtçu’yu sahneye davet etti. İkili şarkıyı birlikte seslendirmeye devam etti. Daha sonra Koç, Kurtçu’nun doğum gününü kutladı.

Yağmur Tanrısevsin Baba Bahattin Koç ile Fotoğraf Paylaştı

Oğuzhan Koç’un oyuncu sevgilisi Yağmur Tanrısevsin, gecede sanatçıyı yalnız bırakmadı. Güzel oyuncu sevgilisi Oğuzhan Koç’un babası Bahattin Koç ile fotoğraf paylaşarak “Gecenin yıldızı” notu ile paylaştı.

Babası Bahattin Koç ile “Huma Kuşu” Türküsünü Seslendirdi

Konserin bir kısmını Türk Sanat Müziği söyleyerek sürdüren Koç, babasına naif bir jest yaptı. Babasını sahneye davet etti. Baba-oğul ikilisi “Huma Kuşu” türküsünü seslendirdiler.

Dev Konuk A Milli Futbol Takımı

Konserin en önemli misafirlerinden biri de A Milli Futbol Takımı oldu. Futbolcular ve Teknik Direktör Şenol Güneş, konseri izlemek için geldiler. Milli maç arasında moral bulmak için Harbiye’de eğlenen takım bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Harbiye Konserini İnstagram Hesabından Paylaştı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler