Ana SayfaÜnlülerSinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Boşandı..

İlgili Postlar

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Boşandı..

Geçtiğimiz haftalarda Can Tanrıyar’ın oğlunun düğün töreninde şarkı söyleyen şarkıcı Ferhat Göçer, Sinan Akçıl hakkında eşi Burcu Kıratlı’yı huzursuz edecek açıklamalarda bulunmuştu. Bir küs bir barışık evliliklerini yürütmeye çalışan ünlü çift bugün resmen boşandı. Detaylar Haberimizde..

Burcu Kıratlı Boşanma Partisi İddiasıyla Gündemde!

Sinan Akçıl Ve Burcu Kıratlı Tek Celsede Boşandı!

1 Ocak’da Hollanda’nın başkenti Amsterdam’daki Türk Konsolosluğu’nda evlilik için imza atan Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl’ın mutlulukları kısa sürdü. musuz olmaya daha fazla dayanamayan ünlü çift bugün Beykoz Adliyesi’ne gelerek tek celsede boşandı.

Sinan Akçıl kimdir?

Burcu Kıratlı Kimdir?

Tüm Sosyal Medya Hesaplarından Birbirlerini Silmişlerdi..

Sadece 15 dakika süren boşanma dava sonucunda boşanan şarkıcı Sinan Akçıl ve oyuncu Burcu Kıratlı en son Ferhat Göçer krizinden sonra sosyal medya hesaplarından birbirini silerek fotoğraflarını da sayfalarından kaldırmışlardı.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Neden Boşanıyor?

Sinan Akçıl: “Herkesin Hayatı İçin Hayırlısı Olsun”

Ünlü çift ortak açıklama yapmaktan kaçınırken şarkıcı Sinan Akçıl adliye çıkışında magazin habercilerine boşanmayla alakalı “Herkesin hayatı için hayırlısı olsun” demekle yetindi. Daha fazla açıklama yapmayan Sinan Akçıl aracına binerek oradan ayrıldı.

Burcu Kıratlı’dan Boşanma Partisi Verdi İddiası..

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl tarafından boşanma haberleriyle Magazin gündemi çalkalanırken dün son olarak Burcu Kıratlı’nın Ortaköy’de pek çok ünlünün katıldığı bir ev partisi düzenlediği iddia edilmişti. Oyuncu Burcu Kıratlı çıkan parti iddialarını sosyal medya hesabından yalanlamışdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler