Ana SayfaDizilerKadın Dizisinin Sarp'ı Caner Cindoruk Diziden Ayrıldı Mı?

İlgili Postlar

Kadın Dizisinin Sarp’ı Caner Cindoruk Diziden Ayrıldı Mı?

Fox Tv ekranlarında 2 sezondur büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kadın, 3. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizisinin final sahnesinde, Bahar’ın, Arif’in de bulunduğu araba feci bir kaza yapıyor ve o kazada kimin kurtulup kimin öleceği merak konusu olmuştu. Yaz boyu dizinin bir başrol oyuncusundan birinin öldüğü konuşulmuştu. Kazada ölen Sarp’mı oldu. Kadın dizisinin Sarp’ı Caner Cindoruk diziden ayrıldı mı?

Salı Dizileri 2019

Kadın Dizisinin Sarp’ı Diziden Neden Ayrıldı!

Kadın dizisinde Bahar, Sarp’ı öldü zannedip yıllarda çocuklarıyla tek başına kalıp yaşam mücadelesi vermişti. Ölmediği anlaşıldığında ise çocuklarına ve Bahar’a yıllarca emek vermiş bir Arif vardı. Burada sevgi mi emek mi? sorusu izleyenlere aktarıldı. Sarp, çocuklarının ve karısının öldüğünü zannedip bir aile kurmuştu. Daha sonra çocuklarına kavuşmuştu ancak diğer tarafta başka kadından iki çocuğu vardı. Arada kalan Sarp, kendisini Bahar’a bir türlü affettiremedi. Tabi araya Şirin’in tuzakları da girince Sarp masumluğunu kanıtlayamadı.

Caner Cindoruk Kimdir?

Hal böyleyken, Caner Cindoruk o kazada ölüyor ve Kadın dizisi yolculuğu sona eriyor. 3. sezonda neler olacak bilinmez ancak, zaten dizi en fazla bu yılın sonlarına doğru final yapacak. Kulislerde konuşulanlara göre, Kadın dizisi yapımcısı Med Yapım, dizinin 3. sezonunda ilk 10 bölümden sonra yazılan senaryoyu iyi bulmamış olduğu ve artık dizinin ayaklar altına düşmeden final kararı yapması yönünde olmuş.

CANER CİNDORUK NEDEN AYRILDI?

Caner Cindoruk, tamamen senaryo gereği ayrılmış. Duyumlarımıza göre Kadın dizisinin oyuncuları ile ocak 2020’ye kadar sözleşme yapılmış. Yani, Caner Cindoruk aslında sadece 15 16 bölüm daha yer alabileceği bir diziden ayrılmış oldu.

Dizinin bazı takipçileri Sarp’la Bahar’ın bir araya gelip tekrar mutlu bir aile olmasını istiyor. Ancak bazı takipçiler ise en çok Arif’le Bahar’ın birlikte olmasını istiyor. Diziye göre Bahar, aslında hiç bir zaman Sarp’ı unutmamış, onun kendisine ve çocuklarına ihanet edemeyeceğini düşünüyor. Bazı takipçiler ise ablasına yaptığı bütün kötülüklerden dolayı Şirin’i suçlayıp Sarp yerine Şirin’in ölmesini istiyor. Dizinin yeni bölümü yakın zamanda ekranlara gelecek ve tüm soruların cevabı bulunacak.

Kadın Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Başlayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler