Ana SayfaÜnlülerBeyazıt Öztürk'den Evlilik İtirafı..

İlgili Postlar

Beyazıt Öztürk’den Evlilik İtirafı..

Ünlü sanatçı Hülya Koçyiğit’in Trt ekranlarda izlenilen Film Gibi Hayatlar  programına bu hafta, ünlü şovmen Beyazıt Öztürk konuk oldu. Tüm samimiyetiyle sohbet eden ünlü şovmen evlilik hakkında önemli itiraflar bulundu. Detaylar Haberimizde..

Beyazıt Öztürk, Youtube Videosu İle Sosyal Medyayı Salladı!

Beyazıt Öztürk’den Hülya Koçyiğit’e Evlilik İtirafı..

Film Gibi Hayatlar programını hazırlayıp sunan ünlü sanatçı Hülya koçyiğit bu haftaki konuğunu anons ederken şöyle söyledi;

“Ailemizin Bir Ferdi, Beyefendi, Şovmen Ve Oyuncu; Beyazıt Öztürk.”

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk kendi özel hayatıyla ilgili pek çok şeyi anlatırken hiç bilinmeyenlerede değindi. Ünlü şovmen 50 yaşına gelmesine rağmen evlilikten hep kaçtığını düşündüğümüz ünlü şovmen “Denedim olmadı” dedi.

Beyazıt Öztürk ile ilgili görsel sonucu

Beyazit Öztürk: “Deniz Eri Olmak İstedim.. Balıkçı Oldum”

Beyazit Öztürk, küçüklüğünde Yeşilçam filmlerinin etkisiyle beyazlar için deniz eri olmak istediğini ifade ederken “Olamadım onun yerine balıkçı oldum” dedi.

Beyazıt Öztürk kimdir?

Beyazıt Öztürk, genellikle kendisi gibi davrandıkça, çevresindekilerin devamlı güldürmesi beklenmedikçe keyfinin genelde yerinde olduğunu anlatırken yetiştiği mahalle kültürü ile ilgili çok samimi açıklamalar yaptı.

“Babam işten geldiğinde file torbalar olurdu elinde, sonradan öğrendim ki eve getirdiği file torbaların içine bazen kağıt sıkıştırırmış dolu gözüksün fileler diye, mahalle kültürü vardı bizde.”

Beyazıt Öztürk: “İyi ki Gitmişim”

 “İyi ki gitmişim” sözleriyle bahsettiği Eskişehir yıllarından Beyazıt Öztürk “Ben çok severim Eskişehir’i, akrabalarım da vardı, yazın da giderdim tatile.” Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Heykel bölümünde 1000 kişi içerisinden ikinci olduğunu belirten Beyazıt Öztürk “Ama meslek olarak yapmadım, ara ara hobi olarak denemelerim oluyor” diyerek devam etti.

……..R harfini bulan kişi o harfi söylemeseydi şimdi herkes benim gibi olacaktı, belki de R leri biz doğru söylüyoruz, kaç harf söylediğin önemli değil, önemli olan o harflerle neler söylediğin” cümleleriyle Hülya Koçyiğit’i kahkahalara boğan Beyazıt Öztürk, hayatta iki mod olduğunu açıklayarak devam etti;

Beyazıt Öztürk: “Hastayken bile asla yatmam”

“Birincisi iyisin ayağa kalk, ikincisi daha da kötü ol evde otur. Ben hep ayağa kalkmayı tercih ettim. Hastayken bile asla yatmam ayakta atlatırım, günlük tempoma devam ederim.”

“Sinemaya Cahil Cesaretiyle Girdim”

Beyazıt Öztürk, Atıf Yılmaz’la olan ilk karşılaşmasında Nihavend Mucize filmi için bahsederken de “O gün cahil cesaretiyle girdim diyebilirim, sinemada büyük emek var, yanlış oyunculukla filmi etkilerseniz bir daha film çekelim düzeltelim diyemezsiniz. Show da ise öyle değil o yüzden pek cesaret edemedim” dedi.

Biz Size Aşık Olduk projesinde çok tedirgin olduğunuitiraf eden Beyazıt Öztürk; “Ya güldüremezsek diye çok düşündük ama çok güzel bir ekiple çalıştım, çok ta güzel bir proje olmuştu” ifadelerini kullandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler