Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 13. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Demir Selin'e Büyük Sırrını...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 13. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Demir Selin’e Büyük Sırrını Anlatıyor!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Her Yerde Sen 13. yeni bölümüyle 13 Eylül cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Demir’in iş yerinde koyduğu evlilik yasağına karşılık Selin, aşkını seçip işinden istifa edecek. Demir bunun karşısında ne yapacak dizinin 13. yeni bölümünde göreceğiz. Her Yerde Sen 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Demir Selin’e büyük sırrını anlatıyor.

Cuma Dizileri 2019

Demir Selin’e Büyük Sırrını Anlatıyor!

Her Yerde Sen 13. bölüm 2. fragmanında; Selin’in arkadaşları Selin’le Demir’in ayrılmalarına neden oldukları için kendilerini suçlu hissedip, onları kavuşturana kadar mücadele etmek için karar verirler. Demir’in en yakın arkadaşı Vedat Selin’e karşı soğuk davranırsa onu kaybedeceğini yüzüne vurur. İkili birbirlerine hiç kimseye söylemedikleri sırlarını anlatmaya karar verir. Demir, Selin’e, daha önce kimseye anlatmadığı sırrını gözyaşları içinde ona anlatır.

İşte Her Yerde Sen 13. bölüm 2. fragmanı…

HER YERDE SEN 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Selin, Demir’den duyduklarından sonra şirketten dışarı çıkar ve bayılır. Burak onu hastaneye götürüp sakinleşince evine götürür. Bunlardan haberi olmayan Demir, eve geldiğinde kanepede uyuyan Selin’in numara yaptığını zanneder. Gerçekten baygın olduğunu anlayınca da içtiği ilaçları sayıp fazla içtiğini anlayıp onu uyandırmak için soğuk suya sokar. Selin, rüyasında Demir’i gördüğünü uyanmak istemediğini sayıklar.

Ertesi gün kendisine gelen Selin, soluğu Alara’nın yanında alır ve atölyesini dağıtıp Demir’in resmini alıp oradan ayrılır. Deniz kenarında bir süre Demir’in resmiyle konuşur. Burak’ın kaza geçirdiğini duyunca resmi kahveciye bırakıp hastaneye koşar. Burak, babasından şirkette daha çok yetki istedikten sonra kaza yapmıştır. Kazadan sonra babası şirketteki yetkileri Burak’la Demir’e pay eder.

Demir, Alara’nın Selin’e hakaret ettiğini duyar. İkiliyi ayırdığını zanneden Alara Demir’in evine gider. Demir ise Alara’ya, anlaşmanın bittiğini hesabın kapandığını söyler ve onu evden kovar. Ertesi gün Yıldırım bey, işleri fes ettiği için Demir’den tazminat ister. Selin, Merve’nin yanlışlıkla Demir’e her şeyi anlattığını öğrendikten sonra, Demir’e aşk mektubu olduğunu söylediği bir zarf verir. Demir, zarfı açtığında Selin’in istifasıyla karşılaşır. Selin, Demir’i sevdiğini yüzüne söyler. İşinden vazgeçeceğini ama aşkından vazgeçmeyeceğini söyler.

 Her Yerde Sen 13. Bölüm Fragmanı Geldi! Selin’in Son Hamlesi Demir’i Pes Ettiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler