Ana SayfaDizilerMasterchef Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Ödül Oyununu Kazanan Takım Belli Oldu!

İlgili Postlar

Masterchef Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Ödül Oyununu Kazanan Takım Belli Oldu!

Tv 8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programı, Masterchef Türkiye 5. haftanın ilk bölümüyle ekranlara geldi. Yarışmacılar haftanın ilk kaptanlık oyunu için yarıştılar. Şeflerin verdiği yemeği en iyi yaparak haftanın ilk kaptanı belli oldu. Takımlar kuruldu ve yarışmacılar ödül oyunu için ter döktüler. Ödül oyununu kazanan takım belli oldu. Ödül oyununu kazanan takım yarışmanın yarınki bölümünde Somer şeften Masterclas ödülünün sahibi oldu.

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

Ödül Oyununu Kazanan Takım Belli Oldu!

Masterchef Türkiye 5. haftanın ilk kaptanlık oyununda şefler yarışmacılardan Mantı yapmalarını istediler. Yarışmaya yeni katılan Müge’yle birlikte tüm yarışmacılar mantı konusundaki hünerlerini gösterdiler. Şefler, en favori mantıları yapan üç yarışmacıyı seçtiler. 14 yarışmacı arasından en mantıları Cemre, Eda ve Suna oldu. Üç yarışmacı arasından da en iyi mantıyı yaparak Mavi takımın kaptanı olma hakkını Cemre kazandı. Mavi takımın kaptanı Cemre karşı takımın kaptanını da seçti. Batuhan, kırmızı takım kaptanı olduktan sonra takımlar belirlendi.

Mavi takım kaptanı Cemre ; Suna, Güzide, Murat, Yasin, Açelya ve Mustafa’ yı takıma seçti.

Kırmızı takım kaptanı Batuhan ise; F Batuhan, Rıfat, Ekin, Eda, Müge ve Orhan’ı seçti.

MASTERCLAS ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM ALDI?

Şefler, ödül oyunu için takımlardan protein ağırlıklı Vegan yemekler yapmalarını istediler. En iyi Vegan menüyü eksiksiz hazırlamak için takımlar bir birleriyle yarıştılar. Ancak Kırmızı takım, bazı talihsizlikler yaşadı. Tatlıyı yaktıkları halde şeflerin önüne koymalarını şefler affetmediler ve özellikle Mehmet şef tarafından takım büyük tepki aldı. Mavi takımın yemekleri daha beğenildiği için Masterchef’in 5. hafta ödül oyununu kazanma hakkı da Mavi takımın oldu.

Cemre, ilk defa kaptanlık yaptığı oyununda başarılı oldu. Mavi takım böylelikle yarın akşam ki yayınlanacak bölümde Somer şeften Masterclas’a katılma hakkı kazanarak ünlü şeften yemek tiyoları alacaklar. Yarışmanın yarınki bölümünde takımlar, haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için yarışacaklar ve kaybeden takımın yarışmacıları arasından iki kişi eleme potasına düşecek. Salı günü yayınlanacak bölümde ise bir yarışmacının Masterchef hayali son bulacak.

Masterchef 4. Haftada Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler