Ana SayfaDizilerHercai 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Tek Çare Azat İle Miran'ın Kanını...

İlgili Postlar

Hercai 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Tek Çare Azat İle Miran’ın Kanını Dökmek!

Atv ekranlarının cuma günleri en çok izlenen dizilerinden Hercai 2. sezon 13. bölümüyle 20 Eylül cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin 13. bölüm ilk fragmanında, Miran’ın Reylan’ı seçmesi ve bu kan davasına son vermesi Azize hanım tarafından hoş karşılanmaz ve Azize savaşı başlatır. Azat’ın ölüm emrini vermiş olur. Hercai 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nasuh ağa bu iki aile arasındaki davayı çözmek için çözüm yolunu açıklıyor ve ‘Tek çare Azat ile Miran’ın kanını dökmek’ olarak karar veriyor.

Cuma Dizileri 2019

Tek Çare Azat İle Miran’ın Kanını Dökmek!

Hercai 13. bölüm 2. fragmanında; Reyhan, Miran’a ne yaparsa yapsın geçmişi unutamayacağını ve ömrünün geri kalanını onu kaybetmenin pişmanlığıyla geçirmek istemediğini söylüyor. Miran Reyhan’a geçmişi ona unutturmak için elinden geleni yapacağına söz veriyor. Nasuh ağa Azize bir araya gelip konuşuyorlar. Nasuh ağa, tek çarenin Azat’la Miran’ın kanını dökmek olduğunu açıklıyor. Miran’ın bulunduğu arabanın üzerine ateş ediliyor. Miran o saldırıdan sağ kurtulacak mı?

İşte Hercai 13. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1173291820694102019

HERCAİ 12. SEZON FİNALİ BÖLÜM ÖZETİ!

Azat, Gönül’ü kaçırır ama ona bir şey yapmaz. Gönül, bir fırsatını bulup Azize’yi arayarak Azat’ın kendisine eziyet ettiğini söyler. Reyhan, fırsatını bulup Miran’ın yanından kaçmayı başarır ancak Miran, onu bulur ve kendisine 24 saat süre vermesini eğer bu süre içinde kendisine inanmazsa istediği yere gidebileceğini söyler. Reyhan, aralarındaki engelin Gönül değil onun içindeki kötülük olduğunu söyler. Yinede Miran’a bir şans vermeye karar verir. Miran, içindeki masum yanları Reyhan’a göstermek ister ve ona olan tutkulu aşkına inanması için ikili çok güzel bir gün geçirir. Reyhan, Miran’ı hiç böyle görmemiştir.

Onun masum olan yanlarını görür ve mutlu olur. Dilek ağacına dilek tutup uçurtma uçuruyorlar. Reyhan, Miran’ın kendisine yaptıklarını unutamadığı için ‘keşke böyle olmasaydı’ der. Hazar, Miran’ı bulur ve kızını vermesini ister. Miran ise annesini aldığını Reyhan’ı alamayacağını söyler. Hazar öfkeden deliye döner. Bu arada Azat, annesi ile telefonda konuşurken Gönül silahla onu yaralayarak oradan uzaklaşır. Silah sesini duyan Handan deliye döner. Reyhan. olanları duyduktan sonra babasıyla eve döner. Miran’da eve döner. Gönül, yalandan Azat’ın kendisine kötülük yapacağı sırada namusunu korumak için onu vurduğunu söyler.

Hercai 2. Sezon 2. Tanıtımı Yayınlandı! Buda Mı Reyhan’ın Kabusu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler