Ana SayfaDizilerDiriliş Osman Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Diriliş Osman Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

5 sezondur izleyenleri ekranlara kilitleyen Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde ve Osmanlı devletinin kuruluşunu anlatan tarihi dizinin ekranlara gelmesine az bir zaman kaldı. Oman Gazi’yi canlandıracak olan ünlü sanatçı ise Burak Özçivit olacak. Burak Özçivit böylesi tarihi bir karaktere hayat vermekten çok heyecanlı. İzleyenlerde uzun bir aradan sonra onu böylesi bir karakterle ekranlarda görecek olmanın sevincini yaşıyor. Diriliş Osman dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde…

Burak Özçivit kimdir?

Diriliş Osman Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

Merakla beklenen ve reyting rekorları kırması beklenen Diriliş Osman Atv ekranlarında yayınlanacak. Ekim ayının başı gibi ekranlara gelmesi beklenen dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde olacak olan dizinin de en az beş sezon süreceği konuşuluyor. Diriliş Osman dizisinin hangi gün ekranlara geleceği ise merak konusu oldu.

İşte Diriliş Osman dizisinin ilk fragmanı…

REYTİNG REKORLARI KIRACAK!

Tarihi diziler ülkemizde çok seviliyor. Muhteşem Yüzyıl ve Diriliş Ertuğrul’da olduğu gibi Osmanlı devletinin kurucusu olan Osman Gazi’nin hayatını anlatan diziyi izleyenler merakla bekliyor. Uzun yıllar büyük bir heyecanla izlenecek dizinin çekimleri devam ediyor. Atv ekranlarında yayınlanacak olan dizinin yayınlanma tarihi henüz netleşmedi ancak Ekim başı gibi yayınlanması bekleniyor.

Diriliş Osman’ Burak Özçivit canlandıracak peki ondan başka dizide hangi karakterleri kimler canlandıracak merak konusu oluyor. Diriliş Osman dizisi için İstanbul Anadolu yakasında, deniz kıyısında büyük bir alana plato inşa edildi. Diriliş Osman dizisinde Osman beyin hikayesi 10’lu yaşlardan itibaren başlayacak. Dizinin bu döneminde ise Ertuğrul Gazi karakteri diziye devam edecek. Ama yavaş yavaş dizi Ertuğrul Gazi döneminden Osman beyin dönemine geçiş yapacak. Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncularından neredeyse kimse Diriliş Osman gazi dizisinde yer almayacak.

DİRİLİŞ OSMAN’DA YER ALACAK KARAKTERLER!

Osman Gazi’nin eşi olan Rabia Bala hatunu kim canlandıracak en çok merak edilen kişiler arasında yer alıyor.

Gündüz, Savcı, Osman Gazi’nin çocukları; Orhan, Alaattin paşa, Melik Arslan, Fatma Hatun, Çoban bey, Hamid bey, Ertuğrul bey ve Pazarlı bey dizide yer alacak karakterler.

Diriliş Osman Ne Zaman Yayınlanacak? Oyuncu Kadrosu Belli Oldu Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler