Ana SayfaDedikoduReynmen'den Şiddet Açıklaması!

İlgili Postlar

Reynmen’den Şiddet Açıklaması!

Sosyal medya fenomeni Reynmen son dönemlerin en sevilen isimleri arasında geliyor. Geçtiğimiz gün skandal bir haberle gündeme gelen fenomen bir gazeteciyi kendisini görüntülemek istemesi üzerine darp etmişti. Olayın ardından hakkında soruşturma açılan Reynmen sonunda suskunluğunu bozdu. Reynmen’den şiddet açıklaması;

Basın Yer Almıyor!

Yaptığı şarkılarla çok beğenilen sosyal medya fenomeni hayatını gözlerden uzak yaşamak için büyük bir çaba sarf ediyor. Hatırlarsanız daha önce özel yaşantısıyla gündeme gelmeyen Reynmen’in, “Zalim İstanbul”un oyuncusu Bahar Şahin ile geçmişte bir aşk yaşadığı da çok sonra ortaya çıkmıştı.

Reynmen Muhabire Saldırdı

Sinirlerine Hakim Olamadı!

Bir arkadaşıyla bir gece mekanından çıkarken görüntülenen Reynmen, Show Tv muhabiri Akif Yaman ile karşılaştığında işlerin boyutu kızıştı. Kendisinden görüntü isteyen Akif Yaman’ın çekim yapmaya çalışması üzerine deliye dönen Reynmen, Akif Yaman’ı darp ederek telefonundan görüntüleri silmeye çalıştı. Başına aldığı sert darbenin ardından olay yerini terk eden Akif Yaman ise darp raporu alarak şikayetçi oldu.

Reynmen’den Şiddet Açıklaması!

Yaşanan olayın ardından sessizliğe bürünen Reynmen dün sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Kendisi hakkında çıkan haberlerin gerçek olduğunu itiraf eden ünlü fenomen niyetinin olayı unutturmak olmadığının altını çizdi. Televizyon kuşağında yer almamak için gösterdiği hassasiyete dikkat çeken Reynmen anlattıklarının şiddet uyguladığı gerçeğini değiştirmediğini belirterek, Akif Yaman’dan özür dilediğini dile getirerek “. Benim sorunum onlarla değil yönlendirmesiyle, oraya gelip 5 saat beni orada bekleyip, ben geldikten sonra o kadar ısrarcı bir tavır takınmasına sebep olan onun medya patronlarıyla.” açıklamasını yaptı.

Reynmen Kimdir?

Reynmen'den Şiddet Açıklaması!
Reynmen’den Şiddet Açıklaması!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler