Ana SayfaÜnlülerBuse Varol Paylaştı Sosyal Medya Ayaklandı!

İlgili Postlar

Buse Varol Paylaştı Sosyal Medya Ayaklandı!

Geçtiğimiz sene sevilen şarkıcı Alişan’la dünya evine giren Buse Varol, Şubat ayında anne olmuştu. Her zaman fit vücuduyla dikkatleri üzerine çeken Buse Varol hamileyken çocuğunun sağlığı için kilo almaktan çekinmeyen isimler arasındaydı. Geçtiğimiz gün sosyal medyadan son halini paylaşan Buse Varol gündeme damgasını vurdu. Buse Varol paylaştı sosyal medya ayaklandı!

Rüya Gibi Bir Düğün

Geçtiğimi sene Mayıs ayının başında nikah masasına oturan Buse Varol’un düğünü de çok konuşulmuştu. Sık sık evlenmek istediğini dile getiren çift 900 kişilik bir düğünle nikah cüzdanlarına imza atmıştı. Önemli isimlerin düğünde çifti ünlü isimlerde yalnız bırakmamış ve düğün adeta bir ünlüler geçidi olmuştu.

Buse Varol Hamilelik Sürecini Anlattı!

Alişan’dan Lüks Hediye!

Evlendikten kısa bir süre sonra hamile kalan Buse Varol şubat ayında doğum yapmıştı. Alişan ise doğum sonrasında ilk olarak Gucci bir çanta hediye etmişti. 25 Bin TL’lik hediyenin ardından daha büyük bir hediye alan Alişan, Buse Varol’a 600 Bin TL’lik  Jaguar F-Pace marka bir araba hediye etmişti.

Alişan Kimdir?

Buse Varol Paylaştı Sosyal Medya Ayaklandı!

Doğum esnasında kilo alan Buse Varol çocuğunun sağlığı için fiziğinin bozulmasından da endişe etmediğini dile getiriyordu. Doğumdan sonra sıkı bir beslenme programına giren Buse Varol tam 21 kilo verdi. Kilo vermek için Esra Erdem’in fitness salonuna giden Buse Varol, geçtiğimiz gün son halini sosyal medya hesabından paylaştı. Fit görünümüyle herkesin beğenisini kazanan Varol’un fotoğrafı beğeni yağmuruna tutuldu.

Buse Varol Kimdir?

Buse Varol Paylaştı Sosyal Medya Ayaklandı!
Buse Varol Fotoğrafını Paylaştı Sosyal Medya Ayaklandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler