Ana SayfaÜnlülerDerya Uluğ'dan Fatih Bozduman'a Büyük Destek!

İlgili Postlar

Derya Uluğ’dan Fatih Bozduman’a Büyük Destek!

Genç yeteneklere tam destek veren Derya Uluğ’dan Fatih Bozduman’a büyük destek geldi. Geçtiğimiz sene çıkış yaparak başarılı sesiyle dinleyicisini etkilemeyi başaran Fatih Bozduman bu sene yep yeni bir şarkıyla dinleyicilerine merhaba diyor. Sözleri ve altyapısıyla ön plana çıkan şarkı Fatih Bozduman’ın yorumuyla bu senenin en sevilen parçaları arasında olmaya aday.

“Babadan Kalma” Çok Sevildi

Geçtiğimiz sene “Babadan Kalma” parçasıyla büyük bir çıkış yakalayan Fatih Bozduman mütevazılığıyla da dinleyicilerin gönlünü kazandı. Verdiği röportajlarda henüz 21 yaşında olduğundan yolun çok başında olduğunu her zaman dile getiren Boduman’ın şarkısı kısa sürede milyarlarca kişi tarafından dinlendi.

Derya Uluğ Gözyaşlarını Tutamadı!

“Etek” Zirveye Tırmanıyor!

Fatih Bozduman‘ın bu sene dinleyicisiyle buluşturduğu “Etek” adını taşıyan single çalışması şimdiden YouTube’da 1 milyon izlenmeyi geçti. Sözlerinin yanı sıra klibiyle de çok beğenilen “Etek”in klibi için yönetmen koltuğunda Emrah Özbilen oturdu. Enerjisiyle dinleyicisini etkilemeyi başaran şarkı adından daha çok söz ettirecek gibi duruyor.

Fatih Bozduman Kimdir?

Derya Uluğ’dan Fatih Bozduman’a Büyük Destek!

Genç yeteneklere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Derya Uluğ ve Asil Gök birlikte yazdıkları “Etek” şarkısını Fatih Bozduman’a verdi. Bozduman’ın çok yetenekli olduğunu ve ileride adından övgüyle bahsettireceğini dile getiren Derya Uluğ, Bozduman’ın single çalışmasının büyük bir ilgi görmesinden de çok mutlu olduğunu vurguladı. Bozduman’ın şuanda yeni şarkısının heyecanını yaşadığını belirten Uluğ, genç şarkıcının bu yolda emin adımlarla yürüdüğünün de altını çizdi.

Derya Uluğ Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler