Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMerve Çalkan’dan “Gözlerin”e Yeni Yorum

İlgili Postlar

Merve Çalkan’dan “Gözlerin”e Yeni Yorum

“Defter” şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan genç şarkıcı Merve Çalkan yeni projelerine hız kesmeden devam ediyor. Başarı basamaklarını emin adımlarla tırmanan isimler arasında yer alan Merve Çalkan, kısa süre içerisinde kendine özgü sesiyle tüm dikkatleri de üzerine topladı. Yoğun konser takvimine rağmen çalışmalarına ara vermeyen Merve Çalkan’dan “Gözlerin”e yeni yorum geldi.

Sesiyle Çok Beğenildi

Son dönemde yeni şarkıcıların en çok dinleyicileriyle buluştuğu platform YouTube. “Sofular” kanalında ki videolarıyla hayran çevresi genişleyen Merve Çalkan hem coverları, hem de kendi yazıp bestelediği şarkılarla ön plana çıkan isimler arasında yer alıyor. Kendine özgü bir sesi ve yorumu olan Merve Çalkan müzikseverlerin en sık dinlemeyi tercih ettiği isimler arasında.

“Defter” Tam Not Aldı

Bir süredir şarkılarıyla YouTube’da ön plana çıkan başarılı isimlerden olan Merve Çalkan, geçtiğimiz Mayıs ayında “Defter” adını verdiği ilk singlenı müzikseverlerle buluşturdu. Kendi imzasını taşıyan şarkıyla çıkış yapan Merve Çalkan, ilgi çekici sesi ve şarkı sözlerindeki yoğun duygusallıkla dinleyicisini kendine hayran bıraktı.

Merve Çalkan Kimdir?

“Gözlerin” İçin Stüdyoya Girdi

Kendi yazıp bestelediği şarkılarla müzikseverleri etkilemeyi başaran Merve Çalkan daha önce “Sofular”da yayınlanan ve dinleyicilerinin çok sevdiği “Gözlerin” şarkısı için stüdyoya girdi. Sözü ve müziği kendi imzasını taşıyan “Gözlerin”in prodüktörlüğünü ise sevilen şarkıcı Mabel Matiz üstlendi. Dijital müzik marketlerden dinleyicisiyle buluşan “Gözlerin”in şarkı kadar etkileyici bir derinliğe sahip olan klibini ise Baturay Tüngür çekti.

Mabel Matiz Kimdir?

Merve Çalkan’dan “Gözlerin”e Yeni Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler