Ana SayfaKültür ve SanatMüzikÜnlü Şarkıcı İyi Niyet Elçisi Fenomene Şarkı Yazdı

İlgili Postlar

Ünlü Şarkıcı İyi Niyet Elçisi Fenomene Şarkı Yazdı

Yaza damgasını vuran bir hit parçayla büyük bir çıkış yapan Ayşegül Coşkun sosyal medyada yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan Mehmet Berk Ergin için bir projeye imza attı. Ünlü şarkıcı iyi niyet elçisi fenomene şarkı yazdı. İşte Ayşegül Coşkun’un yeni projesi hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar;

Müzik Hep Hayatındaydı!

Müziğe olan ilgisi küçük yaşlara dayanan Ayşegül Coşkun, lise yıllarından beri kendini geliştirmeye devam ediyor. Konservatuvar okuyamasa da müzikle ilgilenmeyi hiçbir zaman bırakmayan Ayşegül Coşkun, geçtiğimiz Haziran ayında yeni projesini müzikseverlerin beğenisine sunarak profesyonel olarak müzik sektöründe iddialı bir çıkış yapmıştır.

Müzikseverlerden Beğeniyle Karşılandı

Hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayarak 3 Haziran’da “Deniz Ol Gel” şarkısıyla çıkış yapan Ayşegül Coşkun, Mehmet Berk Ergin için söylediği şarkısıyla müzik severler tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı. Başarılı altyapısı ve canlı klibiyle çıkış yaptığı andan itibaren milyarlarca kişi tarafından izlenen klibi YouTube’da iki ay  içinde 4 milyon izlenmeyi aştı. İlk şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Ayşegül Coşkun, çok yakında yeni projesiyle yeniden sevenleriyle olacak.

Ayşegül Coşkun Kimdir?

Ünlü Şarkıcı İyi Niyet Elçisi Fenomene Şarkı Yazdı

Ayşegül Coşkun’un ünlü fenomen Mehmet Berk Ergin için seslendirdiği şarkı dinleyiciler tarafından çok sevildi. Şarkının başarısından mutlu olan Mehmet Berk Ergin ise ” Çok kısa sürede müzik listelerini alt üst ederek milyonlar
dinlenen Ayşoş abla adlı parçayı bana ithafen söylemişti. Ayşoş’umilyonlar dinliyor. Başarın hepimizin gururu. Mutluluğun mutluluğumuz, üzüntün üzüntümüzdür. Seviliyorsun.” açıklamasıyla teşekkürünü dile getirdi. Bu mesaj karşısında duygulanan Ayşegül Coşkun ise yeni şarksıını da Mehmet Berk Ergin için söyleyeceğini dile getirdi.

Mehmet Berk Ergin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler