Ana SayfaKimdirMehmet Berk Ergin Kimdir?

İlgili Postlar

Mehmet Berk Ergin Kimdir?

Mehmet Berk Ergin Kimdir? Sosyal yardımlaşma uzmanı olarak ön plana çıkan ve  sosyal sorumluluk projelerine yaptığı destek ile bilinirliğe kavuşan Mehmet Berk Ergin kaç yaşında? Mehmet Berk Ergin aslen nereli? Mehmet Berk Ergin hangi burç? Mehmet Berk Ergin biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde.

Mehmet Berk Ergin Kaç Yaşında? Mehmet Berk Ergin Aslen Nereli? Mehmet Berk Ergin Hangi Burç?

23 kasım 1994 doğumlu olan Mehmet Berk Ergin şu an 25 yaşında. Aslen Bingöllü olan Mehmet Berk Ergin yay burcudur.

23 Kasım Doğumlu Ünlüler

Mehmet Berk Ergin Kimdir?

Sosyal medyada 2 milyon civarındaki takipçileriyle 2007 yılının sonundan itibaren günümüze dek yüz binlerce ihtiyaç sahibi aileye ulaşan Ergin, bir dönem Vatan ve Milliyet gazetelerinde yazarlık yapmıştır.

Yay Burcu Ünlüler

Geçtiğimiz yıllarda sosyal sorumluluk projelerine verdiği destek ile sosyal medyada ve basında pek fazla yer almazken yer aldığı önemli projelerin de etkisiyle günümüzde sosyal sorumluluk konuları ile ilgi çekilen kişiler arasında yer almıştır. Pek çok ünlü ismin de sosyal sorumluluğa yönelmesini sağlamıştır.

Hem yazarlık hem de sosyal sorumluluk konularında uluslararası düzeyde çok sayıda ödüle sahip olan Mehmet Berk Ergin günümüzde sosyal medya ve basında sosyal sorumluluk çalışmalarına devam ediyor. Aynı zamanda toplumun her kesimine yönelik etkinlikler ve konferanslar da düzenlemektedir. Aynı zamanda ihtiyaç sahibi ve kimsesizlere yönelik sosyal projeler ve toplumsal farkındalık çalışmaları yapmaya devam etmektedir. İhtiyaç sahiplerine yönelik yaptığı  sosyal sorumluluk projeleri ve katkılarından dolayı fahri gönüllü olarak Asya, Güney Afrika ve Latin Amerika ülkelerinde de bir kitleye sahiptir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler