Ana SayfaKimdirAyşegül Coşkun Kimdir?

İlgili Postlar

Ayşegül Coşkun Kimdir?

“Deniz Ol Gel” şarkısıyla çıkış yapan Ayşegül Coşkun kimdir? Ayşegül Coşkun kaç yaşında? Ayşegül Coşkun albümleri neler? Ayşegül Coşkun aslen nereli? Ayşegül Coşkun hangi burç? Ayşegül Coşkun hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Ayşegül Coşkun Kaç Yaşında? Ayşegül Coşkun Aslen Nereli? Ayşegül Coşkun Hangi Burç?

Ayşegül Coşkun, 17 Haziran 1985 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Ayşegül Coşkun, İkizler burcudur.

Ayşegül Coşkun Kimdir?

Ayşegül Coşkun eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Müzikle her zaman iç içe olan ve kendini bu alanda geliştirmek isteyen Ayşegül Coşkun, ailesinin ısrarı üzerine konservatuvar yerine işletme bölümünden mevzun olmuştur. Müzik hayatına giriş yapmadan önce bir sene boyunca bankada çalışan Ayşegül Coşkun, kendini geliştirmek için şan ve piyona dersleri almaya başlamıştır.

İspanyolca, Farsa, Yunanca ve Türkçe olmak üzere toplam dört dil bilen Ayşegül Coşkun, yabancı şarkıları da seslendirebilmektedir. İlk olarak 2017 senesinde “Duvardaki Gülüşler” isimli parçasıyla müzikseverlerle buluşan Ayşegül Coşkun, ardından Bahadır Tatlısöz’ün “Vur Dizini” ve “Cuk” gibi sevilen şarkılarını bestelemiştir.

Müzik sektörüne başarılı bir girişin ardından bu senenin Haziran ayında, sosyal yardım projeleriyle öne çıkan ünlü fenomen Mehmet Berk Ergin için yazdığı “Deniz Ol Gel” şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunan Ayşegül Coşkun, dinleyicisinden tam not almayı başarmıştır.

Ayşegül Coşkun Albümleri

  • 2019 – Deniz Ol Gel
  • 2018 – Liman
  • 2017 – Duvardaki Gülüşler
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler