Ana SayfaDizilerÇocuk 3. Bölüm Fragmanı Geldi! Asiye İki Oğlu Arasında Kalıyor!

İlgili Postlar

Çocuk 3. Bölüm Fragmanı Geldi! Asiye İki Oğlu Arasında Kalıyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizilerinden Çocuk 2. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Akça, Efe’yi balkondan düşerken yakalamayı başarır ancak kendisi yaralanır. Hastaneye kaldırılan Akça’nın telefonuna cevap veren Ali Kemal Hasan’a onun hastanede olduğunu söyler. Ali Kemal, Akça’yı eve götürür ama ne Asiye ne de Şule onu istemez. Çocuk 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Hasan ile Ali Kemal savaşı başlıyor. Asiye iki oğlu arasında kalıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Asiye İki Oğlu Arasında Kalıyor!

Çocuk dizisi 3. bölüm 1. fragmanında; Asiye, Akça’yı almaya gelen Hasan’ın karşısına dikiliyor. Hasan, Asiye’ye ‘Benim senin gibi düşman karşısında dim dik dikilen bir annem olmadı’ sözleri karşısında duygulanıyor ve ona düşmanın olmadığını onunla konuşmak için geldiğini söylüyor. Hasan’a daha yeni hapisten çıktığını olanın ona olacağını söylüyor ama Hasan’dan ters tepki gelince, Asiye, annesinin olmadığını ona annelik etmesine izin vermesine söylerken Ali Kemal, silahını alıp Hasan’ın karşısına çıkamaya hazırlanıyor.

İşte Çocuk 3. bölüm 1. fragmanı…

ÇOCUK 2. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Akça’nın Efe’yi kurtarmak için kendi canını tehlikeye atar ve hastaneye kaldırılır. Şule, çocuğuna bakamadığı için yine ailenin tepkisine maruz kalır. Ali Kemal, Akça’nın telefonunu açınca Hasan’ı kocası sanıp onun hastanede olduğunu söyler, Akça, Hasan’ın geleceğini öğrenince telaşlanınca Ali Kemal onun kaçmasına yardım eder ve eve götürür. Hasan, Ali Kemal’in evinin önünde Akça’nın arabasını görünce Akça’nın orada olduğunu anlar.

Akça’nın eve gelmesi Asiye’yi huzursuz eder. Çünkü Hasan’ın onun peşini bırakmayacağını iki oğlunun bir birlerine girmesinden korkar. Şule’de, Efe’yi koruyamadığı için Akça’nın onu kurtarmasıyla Ali Kemal’in gözüne girmesinden rahatsız olur. Akça, evden gitmeye karar verir ancak giderken Efe arkasından gitmemesi için ağlar.

Tam gidecekken Şule’yi çocuğu emzirirken görür. İlaçlarını kullanmayan Şule’ye Efe’yi emanet etmekten vazgeçer. İçeri girip Ali Kemal’e kendisini Hasan’dan koruyup korumayacağını sorar. Ali Kemal’de onu sonuna kadar koruyacağını söyleyince, Efe’den kendisine gönderdiği notu ona gösterir. Mektupta Hasan, sekize kadar Akça dışarı çıkmazsa evi basacağını yazmıştır.

 Çocuk 2. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Hasan Akça’nın Yerini Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler