Ana SayfaDizilerÇocuk 2. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Hasan Akça'nın Yerini Öğreniyor!

İlgili Postlar

Çocuk 2. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Hasan Akça’nın Yerini Öğreniyor!

Star Tv ekranlarının yeni dizisi merakla beklenen 2. yeni bölümüyle 16 Eylül pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, Akça balkondan düşmekte olan Efe’yi kurtararak bir kere daha Ali Kemal’in gözüne girecek. Oğlunun can güvenliği olmadığını düşünen Akça konakta kalmaya başlayacak. Böylelikle de Hasan’dan da kaçmış olacaktır. Dizinin yeni fragmanında, Hasan Akça’nın yerini öğreniyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Hasan Akça’nın Yerini Öğreniyor!

Çocuk 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hasan, Efe’yi buluyor ve eline verdiği notu Akça’ya iletmesini istiyor. Akça, Şule’ye anne olmayı hak etmediğini helede Efe’yi hiç hak etmediğini yüzüne vuruyor. Asiye ise Akça’nın evde kalmasından rahatsız oluyor ve onun anneliğini sorgulayıp anne olmanın ne demek olduğunu bilemeyeceğini söylüyor. Akça, evden gitmek zorunda olduğunu, Hasan’ın kendisini bulduğu zaman onlara zarar verebileceğini Ali Kemal’e söylüyor. Ali Kemal ise Akça’nın neden Hasan’dan korktuğunu anlayamıyor. Efe ise Akça’dan ayrılmak istemiyor.

İşte Çocuk 2. bölüm 2. fragmanı…

ÇOCUK 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Melek, Şule’nin Efe’nin başına bir şey gelmesinden korkar ve, Akça’yla konuşur. Ona çocuğunun istenmediğini Efe’yi  geri almasını ister ve oğlunu gösterir. Akça, gözyaşları içinde gider. Melek, onu takip edip adresini öğrenir. Şule Efe’yle birlikte dışarı çıkmak isteyince, Melek onun çocuğa bir şey yapmasından korkup çocuğun cebine Akça’nın adresini koyar. Şule, Efe’yi kalabalık bir yere götürüp bırakır. Efe’yi bulan adam onun cebinde yazan adrese götürür. Akça, Efe’yi alıp yalıya  götürerek teslim eder. Yalıdan ayrılırken Akça’nın arabası bozulunca Ali Kemal, Akça’yı evine bırakır. Ertesi gün, Ali Kemal Akça’ya bir araba alıp ona teşekkür etmek ister. Ama Akça arabayı kabul etmez.

Ali Kemal, Efe’yi kısa süreliğine Akça’ya bırakır. Hasan’ın adamları Akça’nın yerini bulup mekanı basarlar. Akça, Efe’yi de alıp kaçar. Yolda Polisler durdurunca Ehliyetsiz ve ruhsatı olmadığı için karakola götürülür. Akça Efe’yi Ali Kemal’e teslim eder. Eşyalarını almak için iş yerine giden Akça Hasan’a yakalanır. Ama Hasan’ın elinden kurtulup, Yalıya arabasını almaya gider. Orada Efe’nin sesini duyar ve onun balkondan düşmek üzere olduğunu görür. Asiye, Melek’e Hasan’ın kendi oğlu olduğunu, Efe’nin de öz torunu olduğunu açıklamak zorunda kalır.

 Çocuk 2. Bölüm Fragmanı Geldi! Akça Emin Olana Kadar Efe’nin Yanından Ayrılmayacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler