Ana SayfaDizilerÇocuk 2. Bölüm Fragmanı Geldi! Akça Emin Olana Kadar Efe'nin Yanından Ayrılmayacak!

İlgili Postlar

Çocuk 2. Bölüm Fragmanı Geldi! Akça Emin Olana Kadar Efe’nin Yanından Ayrılmayacak!

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Çocuk ilk bölümüyle izleyicilerden tam not aldı. Dizinin ilk bölümünde; Asiye, Melek’e Hasan’in oğlu Efe’nin ise onun öz torunu olduğunu itiraf etmişti. Şule’nin Efe’yi istememesinin farkına varan Ali Kemal ise oğlunun hayatını kurtarın Akça’ya hediye almıştı. Hasan hapisten çıkıp Akça’nın peşine düşünce arabasını almak için konağa dönen Akça Efe’nin çığlıklarını duymuştu. Çocuk 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Akça Şule’nin anneliğinden emin olana kadar Efe’nin yayından ayrılmayacak.

Pazartesi Dizileri 2019

Akça Efe’nin Yanından Ayrılmayacak!

Çocuk dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Şule’nin Efe’ye yaptıklarının farkında olan Ali Kemal karısından uzaklaşmaya başlar. Şule, bu durumu düzeltmeye uğraşır. Akça, Efe’nin ikinci defa hayatını kurtarınca Ali Kemal’in gözünde kahraman olur. Aslında Akça’nın da gidecek bir yeri yoktur ve Efe’nin emin ellerde olduğuna inanana kadar konakta kalmaya karar verir. Hasan ise Akça’nın izini sürüp Ali Kemal’i bulur. Asiye’nin oğlu Hasan’la çarpışması ve onun kendisine teyze demesi kanları donduruyor.

İşte Çocuk 2. bölüm fragmanı…

ÇOCUK 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Melek, Şube’nin Efe’ye kötü davranmalarına dayanamayıp, Akça’yı arar ve onunda buluşur. Ona çocuğunun istenmediğini ondan çocuğu geri almasını ister. Hatta ona oğlunu gösterir. Akça, gözyaşları içinde gider. Melek, onu takip edip iş yerini öğrenir ve adresi bir kağıda yazar. Şule Efe’yle birlikte dışarı çıkmak ister. Melek onun çocuğa bir şey yapmasından endişelenip çocuğun cebine Akça’nın adresini gizlice koyar.

Şule, kalabalık bir yere Efe’yi götürüp bırakır. Aradan uzun zaman geçtikten sonrada kocasına Efe’yi kaybettiğini söyler. Adamın biri Efe’yi bulur ve cebinde yazan adrese götürür. Akça, Efe’yi alıp yalıya teslim eder. Yalıdan ayrılırken Akça’nın arabası bozulur. Ali Kemal, Akça’yı evine bırakır. Ertesi gün, Ali Kemal Akça’ya bir araba alıp ona teşekkür etmek ister. Efe’yle birlikte gidip teşekkür ederler ama Akça arabayı kabul etmez.

Ali Kemal, Efe’yi oraya kısa süreliğine bırakır. O sırada Hasan’ın adamları Akça’nın yerini bulup mekanı basarlar. Akça, Efe’yi de alıp kaçar. Yolda Polisler durdurunca Ehliyetsiz ve ruhsatı olmadığı için karakola götürülür. Akça Efe’yi Ali Kemal’e teslim ettikten sonra iş yerine dönemediği için sabaha kadar bankta yatar. Eşyalarını almak için iş yerine gittiğinde Hasan’la karşılaşır. Fırsatını bulup Hasan’ın elinden kaçıp Yalıya arabasını almaya gider. Orada Efe’nin sesini duyunca balkondan düşmek üzere olan oğlunu görür. Asiye, Melek’e Hasan’ın kendi oğlu olduğunu Efe’nin de öz torunu olduğunu açıklamak zorunda kalır.

Çocuk 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akça Efe’yi Kurtarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler