Ana SayfaDizilerMasterchef 4. Haftada Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

İlgili Postlar

Masterchef 4. Haftada Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

Masterchef Türkiye ilk sezonda olduğu gibi ikinci sezonunda da reytinglerde ilk sıralarda yer almaya devam ediyor. Dünkü bölümde Kırmızı takımdan eleme potasına düşen Eda ile Nalan’dan sonra diğer iki adayı belirlemek için takımlar dokunulmazlık için yarıştılar. Masterchef Türkiye’nin 11. bölümde takımlar dokunulmazlık oyunu için yarıştılar. Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Masterchef 4. haftada elenen yarışmacı belli oldu. Masterchef’e veda eden yarışmacı kim oldu?

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

Masterchef 4. Haftada Elenen Yarışmacı!

Masterchef 4. haftada takımlar dokunulmazlık oyunu için yarıştılar. Şefler takımlardan beş çayında yenilecek, Çiz Kek, Çatal, Mercimek Köftesi ve İncirli Tart yapmalarını istedi. Mavi takım ve Kırmızı takım yaptıkları yemekleri şefleri beğendirebilmek için ter döktüler. İki takımda ellerinden geleni yapıp dokunulmazlığı almak için mücadele ettiler.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Şeflerin verdiği menüyü yapmak için iki takımda verdikleri süre içinde eksiksiz yapmayı başardılar ancak her iki takımın çiz kekleri şefler tarafından direk elendi. Nalan’ın ise kendi takımı olan Kırmızı takımı sabote ettiği iddia ortaya atıldı. Nalan, yaptığı saboteyi şeflere itiraf etti. Orhan’ın ise iyi bir kaptan olmadığı için yarışmacılar onun karşısında olmaya devam ettiler. Şefler Mavi takımın yaptığı yemekleri daha çok beğendiler ve dokunulmazlık oyununun galibi Mavi takım oldu.

Kırmızı takım kendi içinde dokunulmazlık almak için yeni bir yarışa girdiler. Danilo şefin özel yemeğini en iyi yapan Kırmızı takım yarışmacısı dokunulmazlık alacak ve elenmekten kurtulacaktır. Kırmızı takımdan Danilo şefin yemeğine en yakın yemeği yapan Batuhan oldu ve 3. eleme adayını belirleme hakkını elde etti. Batuhan, üçüncü eleme adayı olarak Orhan’ı seçti. Takım oylamasında ise 4. eleme adayı belirlendi ve bu da aslında çok uyumlu ve başarılı olan yarışmacı Ekin oldu.

Ekin, Eda, Orhan ve Nalan’ın kaldığı elemede Mehmet şefin belirlediği yemekte yarışmacılar elenmemek için ter döktüler. Mehmet şefin yemeğine en yakın yemeği yapan yarışmacı Ekin oldu ve elenmekten kurtuldu. Masterchef’e veda eden yarışmacı ise Nalan oldu.

Masterchef 4. Hafta İlk Eleme Adayları Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler