Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 14. Bölüm Fragmanı Geldi! Sevda'nın Kararı Ali'yi Şok Edecek!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 14. Bölüm Fragmanı Geldi! Sevda’nın Kararı Ali’yi Şok Edecek!

Kimse Bilmez dizisi merak edilen 13. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Uygar’ın tuzağına düşen Sevda, Ali’nin kendisini terk edeceğini düşünüp evi terk eder ama Ali, Sevda’nın gitmesine engel olur ve ona aşık oluğunu itiraf eder. Sevda’yı eve bıraktıktan sonra Uygar’ın peşine düşer.Pilot’un peşinde ise ölen Takacı’nın adamları vardır. Uygar ise Sevda’nın babasının Ali’nin oğlunun katili olduğunu öğrenir ve Sevda’yı tehdit eder. Dizinin yeni bölümünde; Sevda’nın kararı Ali’yi şok edecek.

Salı Dizileri 2019

Sevda’nın Kararı Ali’yi Şok Edecek!

Kimse Bilmez 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Sevda, evlenme teklifini kabul ettiği Ali’ye onunla olamayacağını kararının yanlış olduğunu ve Uygar’la evleneceğini söyler. Ali, Sevda’nın bu kararıyla şok olur. Pilot ise Duygu’nun kalbini kazanmayı başarır. Duygu’nun sevgisine karşılık vermesi ve elini tutması Pilot’u çok mutlu eder.

İşte Kimse Bilmez 14. bölüm fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1171533200448880640

KİMSE BİLMEZ 13. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Duygu, Pilot’un polisler tarafından arandığını öğrendikten sonra onunla bir daha görüşmek istemez. Vedat, Hüdaverdi’den Pilot’a bir mesaj gönderip verdiği adrese gelmesini ister. Pilot, güvenli adrese gider ama aklı Duygu’da kalır. Ali ise Sevda’yı Uygar’la aynı otel odasında görünce sinirle oradan ayrılır. Sevda, Ali’nin arkasından arabayla takip eder. Ertesi gün Sevda valizini toplayıp evden ayrılır. Ali ise onun gitmesine müsaade etmez ve onu sevdiğini itiraf eder.

Uygar’ın peşine düşen Ali, evinde bulamaz. Samim, yeğenine Ali’nin ikisini de öldüreceğini yaptığının büyük bir hata olduğunu söyler. Sevda’nın annesiyle babasının konuşmalarına şahit olan Uygar, Ali’nin oğlunun katilinin Sevda’nın babası olduğunu öğrenir. Ali, Sevda’ya süpriz bir evlenme teklifi hazırlar ve ikili birbirlerine sevgilerini haykırır. Samim, Ali’ye kardeşinin kim olduğunu söyleyeceğini ama karşılığında Uygar’ın canını bağışlamasını ister.

Ali, bu anlaşmayı kabul eder ama Samim’e, Ali’yle buluşacağı yerde Kurt beyin adamları tarafından zehirlenir. Samim, Ali’yle buluştuğunda kardeşinin kim olduğunu açıklayacağı sırada zehir etkisini gösterir. Pilot’un peşindeki adamlar ise onu bulunduğu yerden çıkarmak için Tuğçe’yi kullanırlar. Tuğçe’nin oraya gelip Pilot’un boynuna sarılmasıyla Duygu sinirlenip dışarı çıkar ve Pilot silahlı adamları görünce Duygu’yu korumaya çalışırken vurulur.

Kimse Bilmez 13. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Bütün Düğümler Çözülüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler