Ana SayfaDizilerVuslat Yeni Sezon 21. Bölüm Fragmanı Geldi! Aziz Geri Gelecek Mi?

İlgili Postlar

Vuslat Yeni Sezon 21. Bölüm Fragmanı Geldi! Aziz Geri Gelecek Mi?

TRT 1 ekranlarının pazartesi akşamları yayınlanan sevilen dizisi Vuslat ikinci sezon bölümleriyle 16 Eylül pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni sezon bölümlerinde izleyenleri bir çok süpriz bekliyor. Vuslat dizisinin 21. bölüm yeni fragmanı izleyenlerin kafasını allak bullak etti. Vuslat dizisinin final bölümünde, Aziz’le Feride zehirli içecekten içip ölüm tehlikesi altındaydı. Dizinin yeni fragmanında, Feride Aziz’i geri getirmeye çalışıyor. Aziz geri gelecek mi?

Pazartesi Dizileri 2019

Aziz Geri Gelecek Mi?

Vuslat 2. sezon 21. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. 16 eylül pazartesi günü izleyiciyle buluşacak olan dizinin fragmanında; Aziz, kol düğmelerini arıyor ve onların nerede olduğunu Feride’ye soruyor. Aynı zamanda Salih baba da dükkanında kaybettiği kol düğmelerini arar. Tahsin’in ise yine çıkmazdadır ve bunu Nehir’le paylaşır. Sultan, Feride’nin abisini geri getirmenin yollarını ona anlatır.

İşte Vuslat 21. bölüm ilk fragmanı…

VUSLAT 20. SEZON FİNALİ BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylan, Feride’yi arar ve  annesinin fenalaştığını hastaneye götürdüklerini söyler. Perihan, Tahsin’i mezarlığa kadar takip eder ve orada onun fenalaştığını görür ve  hastaneye yetiştirir.Perihan, Aziz’i arayıp babasını mezarlıkta bulduğunu söyler. Aziz, babasını kimin mezarında bulduğunu söylediğinde oda bilmediğini söyler. Aziz, artık annesine Feride ile evleneceğini söyler. Perihan ise iki dünya bir araya gelse bu evliliğe izin vermeyeceğini söyler.

Fırat, Kerem’in Ceylan’la evlenmek istediğini duyar ve sinirle evden çıkar.Hasibe, oğlunun arkasından ‘kızımın bir suçu yok’ diye arkasından bağırır. Faik ise, Ceylan’ın bir daha dışarı çıkmasını yasaklar. Hasibe, Feride’ye dönüp, başlarına ne geldiyse onun yüzünden olduğunu, evden defolup gitmesini söyler. Aziz, Nehir’in annesine Feride’nin adresini verdiğini öğrendikten sonra yanına gider ve ona acınacak durumda olduğunu söyler.

Aziz, çıktıktan sonra Nehir, Feride’yi tek parça bulabilirsen’ evlenirsin der.Defile günü geldiğinde, Perihan ile Nehir, Feride’nin mahvoluşunu izlemek için yerlerini alır. Mankenler geçiş yaptıktan sonra, Feride sahneye davet edilir. O sırada kendisine gelen içecekten bir yudum aldıktan sonra içeceği Aziz’e verir ve sahneye çıkar. Feride, fenalaşır ama belli etmemeye çalışır. Daha sonra konuşma yapmak için Aziz sahneye davet edilir. Aziz, konuşmasını yaparken elindeki içecektan içer. Perihan ve Nehir, olanları dehşetle izler.

Vuslat Dizisinin 2. Sezon Tanıtımı Kafaları Karıştırdı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler