Ana SayfaÜnlülerNorm Ender'den Kaza Açıklaması!

İlgili Postlar

Norm Ender’den Kaza Açıklaması!

Dün sevilen Rapçi Norm Ender’in kaza yaparak hastaneye kaldırıldığı gündeme gelmişti. Vatan Caddesi üzerinde aracının hakimiyetini kaybederek kaza yaparak hastaneye kaldırıldığı öğrenilen Ender’in kazayı çıkık ve kırıklarla atlattığı yönünde açıklamalar vardı. Hastaneden taburcu olduğu söylenen Norm Ender’den kaza açıklaması geldi.

Kazayı Kırıklarla Atlattı…

Gündüz saatlerinde gazetede yer alan bir haberle kaza yaptığı öğrenilen Norm Ender’in sağlık durumu sevenlerini epey endişelendirdi. Aracının hakimiyetini kaybederek kaza yaptığı açıklanan Ender’in acil olarak hastaneye kaldırıldığı ve müşahede altında tutulduğu haberlerinden sonra kazadan sağ ayağında bir kırık ve kolunda çıkık olduğu öğrenilmişti.

Norm Ender, Mekanın Sahibi Şarkısıyla Kimlere Saldırdı?

Yoğun Konser Programına Zorunlu Ara Mı Verecek?

Son dönemlerin en popüler isimleri arasında yer alan Norm Ender, geçtiğimiz aylarda yayınladığı “Mekanın Sahibi” parçayla Rap dünyasına ses getiren bir dönüş yapmıştı. Yazı yoğun bir konser programıyla geçiren Ender’in konser takviminin kışında dolu olduğu söyleniyordu ki sevilen Rapçi’nin trafik kazası geçirmesi, Ender’in konser programına ara vermesi gerekebileceğini de akıllara getirdi.

Norm Ender’den Kaza Açıklaması!

Kaza haberiyle sevenlerini korkutan Norm Ender‘den bugün ilginç bir açıklama geldi. Hakkında çıkan kaza haberlerinin yalan olduğunu belirten Norm Ender, kazayı kendisinin değil 6 gün önce menajeri Derya’nın yaptığını dile getirerek “Yalan haberimiz bile bahtsız çıkıyor, Cem Yılmaz’a gelince uçak aldı bize gelince kaza yaptı. İyiyim dostlar merak etmeyin kaza falan yok.”açıklamasında bulundu.

Norm Ender Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler